Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vanghelie: Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni

Antena3 Antena3,
Vanghelie: Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni

Marian Vanghelie a vorbit despre cum a fost arestat Dan Diaconescu. Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni si a inchide unele trusturi de presa. ) Ponta si cu aceasta gasca . continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Gabriel Oprea la acuzatiile lui Vanghelie: Nu este nimic adevarat

Fostul presedinte al UNPR Gabriel Oprea afirma, in replica la declaratiile lui Marian Vanghelie, ca nu a facut niciodata nimic din ceea ce spune fostul primar al sectorului 5. Vanghelie: Gabriel Oprea s-a.

LOVITURA PENTRU GABRIEL OPREA: UN NOU DOSAR PENAL pentru fostul ministru de Interne

Gabriel Oprea este vizat de un nou dosar la Parchetul General. Fostul Secretarul general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Sova, a facut o plangere , iar ICCJ a decis sa-i dea curs. Admite.

Gabriel Oprea spune ca Dragnea a fost cel care l-a sunat, in 2015, pentru a-l ruga sa castige presedintia PSD si ca nu a discutat cu Coldea acest subiect

Gabriel Oprea sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea l-a sunat inainte de congresul PSD din 2015 pentru a-l ruga sa il sprijine sa castige presedintia PSD si spune ca nu a discutat acest subiect cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI.

Emilia Sercan: Votul Senatului pentru desfiintarea academiei lui Gabriel Oprea este un semnal pe care Liviu Dragnea i l-a dat lui George Maior (VIDEO)

Senatul a adoptat luni o propunere legislativa de abrogare a legii privind organizarea si functionarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, academie infiintata de Gabriel Oprea. Jurnalista de.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Gabriel Oprea il acuza pe Liviu Dragnea de minciuna: El ma ruga sa il ajut sa devina presedinte PSD. Nu am vorbit nici cu Coldea nici cu altcineva

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea a reactionat dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca a fost inteles cu statul paralel pentru a il face pe Valeriu Zgonea presedinte al PSD dupa demisia lui Victor.

EXCLUSIV. Liviu Dragnea ii da replica lui Gabriel Oprea: Trebuie sa spun ce s-a intamplat atunci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marti, la Antena 3, despre afirmatiile lui Gabriel Oprea. Domnul Oprea a spus ca m-a ajutat pe mine sa devin presedintele interimar al partidului in 2015. imi.

Senatul a votat desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata de Gabriel Oprea/ Proiectul a fost initiat de Traian Basescu

Senatul a votat luni proiectul de lege al senatorului PMP Traian Basescu de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata in 2012 de Gabriel Oprea, cu 98 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere.

Gabriel Oprea, despre sustinerea lui Liviu Dragnea: Acesta este adevarul!

Gabriel Oprea ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa ce acestia s-au lansat intr-o polemica, privind sprijinul acordat in accederea lui Dragnea in fruntea PSD. Haideti sa restabilim adevarul! Adevarul este.

Curtea Supremaredeschide un dosar al lui Gabriel Oprea

Curtea Suprema a decis redeschiderea unei anchete care il vizeaza pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, instanta cerandu-le procurorilor sa il audieze pe fostul lider politic. Decizia este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )