Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vant puternic in doua judete din tara, in urmatoarele ore. Avertismentul ANM

Antena3 Antena3,
Vant puternic in doua judete din tara, in urmatoarele ore. Avertismentul ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare nowcasting Cod galben de vant, valabila pe durata urmatoarelor ore, in doua judete din partea de nord-vest a. continuă pe Antena3

Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Rafalele vor atinge chiar si o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru diferite zone din opt judete. Potrivit meteorologilor, in zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Alerta meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis atentionari cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bacau, Neamt si Suceava. in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

COD PORTOCALIU in Capitala si 18 judete: ploi abundente si vant puternic, iar la munte ninge si va fi viscol

Temperaturile au scazut in toata tara, iar de sambata, de la ora 9. 00, Capitala si 18 judete din jumatatea de sud a tarii au intrat sub cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic, pana duminica dupa-amiaza. De asemenea, la munte, in Carpatii.

Cod portocaliu de vreme rea in Baragan: ploi abundente si vant puternic

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu de vreme rea pentru municipiul Bucuresti si 12 judete din sud-estul tarii, printre care si Ialomita. Ploi abundente si vant puternic, incepand de sambata dimineata, ora 09. 00 si pana duminica, 8 octombrie, ora 15.

Cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant puternic, valabil pentru judetul Buzau

Prefectura a convocat in sedinta extraordinara Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, imediat ce a fost emisa o avertizare cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant puternic, valabila pentru Buzau si alte 10 judete din Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea, dar si pentru Municipiul Bucuresti.

Alerta meteo de vreme extrema: cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic, rafale de peste 90 km/h

Vine urgia! Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu de vreme rea pentru municipiul Bucuresti si 11 judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi. Ploi abundente si vant puternic, incepand de sambata dimineata, ora 09. 00 si pana duminica, 8 octombrie, ora 15.

Interventii ale pompierilor in localitati afectate de ploi si de vant puternic

Ploile si vantul puternic au afectat Capitala si 12 localitati din sapte judete din sudul tarii, unde pompierii au intervenit pentru evacuarea apei sau pentru indepartarea unor copaci ruptit de vijelii, anunta, duminica, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Avertizare meteo: Vant puternic pana vineri dimineata

De joi dupa-amiaza pana vineri dimineata, este in vigoare o avertizare de vant puternic, in intreaga tara, avertizeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizarile cod galben si portocaliu de ploi abundente si vant puternic au fost prelungite, dar s-a redus numarul judetelor afectate

Atentionarile cod galben si cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic in centrul tarii, in zona de nord-est, est si sud-est, dar si ninsori si viscol la munte au fost prelungite de meteorologi pana la miezul noptii de duminica spre luni, insa numarul judetelor afectate a fost redus, informeaza News. ro.

Avertizarile cod galben si portocaliu de ploi abundente si vant puternic, prelungite de meteorologi pana duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarile cod galben si cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic in centrul tarii, in zona de nord-est, est si sud-est, dar de si ninsori si viscol la munte, pana in noaptea de duminica spre luni, dar numarul judetelor afectate a fost redus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3114 seconds )