Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarea Marfin Bank a fost prelungita pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
Vanzarea Marfin Bank a fost prelungita pana la sfarsitul anului

Termenul stabilit pentru vanzarea Marfin Bank a fost prelungit pana la sfarsitul acestui an, dupa ce initial banca trebuia vanduta pana la 31 ianuarie 2013 si, apoi, un nou termen fusese stabilit pentru 28 febriarie 2014. continuă pe Adevărul

Vanzarea Marfin Bank, prelungita pana la sfarsitul anului

Desi termenul initial convenit fusese finele lunii februarie, vanzarea Marfin a fost prelungita pana la sfarsitul acestui an, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. Este un proces de durata. S-a facut un road-map un plan cu pasii care trebuie urmati-n. red. ), iar partile implicate au cazut de acord sa se mareasca termenul pana la sfarsitul acestui an. Exista interes puternic pentru aceasta banca, dar lucrurile nu pot fi facute de pe o zi pe alta.

Ponta: Presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar cu popularitatea ajung tinta pentru procurori / Dragnea: Incepem sa ne punem intrebarea cati mai ramanem in picioare pana la sfarsitul anului

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat vineri arestarea presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sustinand ca isi pune intrebarea cati dintre alesii locali ai PSD mai raman in picioare pana la sfarsitul anului. La randul sau, premierul Victor Ponta a afirmat ca presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o meserie periculoasa, pentru ca, odata cu popularitatea, ajung tinta pentru procurori.

Vreau sa finalizez reabilitarea termica a blocurilor pana la sfarsitul anului viitor

Administratia locala a sectorului 1 si-a propus sa finalizeze pana la sfarsitul anului 2015 reabilitarea termica a tuturor blocurilor eligibile pentru acest program, ne-a declarat primarul Andrei Chiliman.

Dragnea: Ne intrebam cati sefi de CJ mai raman in picioare pana la sfarsitul anului

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca se pune intrebarea cati presedinti de consilii judetene,n. red. ) mai raman in picioare pana la finele anului, inainte de intalnirea cu organizatiile PSD din tara, conform Mediafax.

Ponta si Dragnea, ingrijorati de soarta baronilor locali: Ne intrebam cati mai raman in picioare pana la sfarsitul anului

Presedintele executiv al PSD a anuntat ca sambata va avea loc o reuniune a tuturor organizatiilor partidului, pentru a discuta despre alegeri si despre situatia cu care se confrunta mai multi presedinti de CJ certati cu legea. in timp ce Dragnea se teme de soarta baronilor locali, Victor Ponta spune ca acestia intra in vizorul procurorilor pentru ca sunt cei mai votati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )