Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: Presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar cu popularitatea ajung tinta pentru procurori / Dragnea: Incepem sa ne punem intrebarea cati mai ramanem in picioare pana la sfarsitul anului

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar cu popularitatea ajung tinta pentru procurori / Dragnea: Incepem sa ne punem intrebarea cati mai ramanem in picioare pana la sfarsitul anului

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat vineri arestarea presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sustinand ca isi pune intrebarea cati dintre alesii locali ai PSD mai raman in picioare pana la sfarsitul anului. La randul sau, premierul Victor Ponta a afirmat ca presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o meserie periculoasa, pentru ca, odata cu popularitatea, ajung tinta pentru procurori. continuă pe Hotnews

Ponta: Presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar cu popularitatea ajung tinta pentru procurori

Premierul Victor Ponta afirma ca presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o meserie periculoasa, pentru ca, odata cu popularitatea, ajung.

Ponta: Sefii de CJ ajung tinte pentru procurori

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sefii de CJ sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o meserie periculoasa, pentru ca, odata cu popularitatea, ajung tinta pentru procurori, relateaza Mediafax.

8 din 40*: Bilantul sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau judecati pentru coruptie

Adrian Duicu, seful Consiliului Judetean Mehedinti, ridicat miercuri de procurorii DNA intr-o ancheta de abuz in serviciu si trafic de influenta este doar ultimul dintr-o lista lunga a sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau trimisi in judecata de catre procurori. Nu mai putin de opt presedinti de CJ-uri din tara sunt urmariti penal sau judecati deja in instanta pentru coruptie, iar in cazul unora s-au pronuntat deja primele sentinte si condamnari. In cazul unuia s-a luat masura demiterii din functie in urma unei incompatibilitati constatate de Agentia de Integritate.

Sase presedinti PSD de Consilii Judetene, cercetati penal pentru abuz in serviciu, in prag de alegeri (VIDEO)

In prag de alegeri, PSDpierde la capitolul imagine din cauza problemelor cu legea. Sase presedinti social democrati de consilii judetene sunt cercetati sau urmariti penal pentru abuz in serviciu si.

S-au inventat cei mai confortabili pantofi cu toc! Costa 500 de dolari perechea!

Pantofii cu toc fac piciorul sa arate foarte frumos, dar sunt de cele mai multe ori extrem de greu de purtat. Si totusi, un designer din Columbia sustine ca a creat cei mai confortabili pantofi cu toc pe care ii vei purta vreodata!.

Unul dintre cei mai cunoscuti arheologi este convins ca va gasi o comoara care sa rivalizeze cu cea din mormantul lui Tutankhamon

John Romer, unul dintre cei mai cunoscuti egiptologi, e convins ca excavatiile din zona Luxor pot scoate la iveala mormantul fastuos al unui mare preot de acum trei milenii. Ar fi o descoperire care sa ajute industria de turism a Egiptului, atinsa dur de criza politica, scrie International Business Times.

15 ani de la lansarea francizei Matrix. 15 motive pentru care Neo ramane unul dintre cei mai iubiti eroi din filme

La inceputul anului 1999, americanii au facut cunostinta cu ceva ciudat si intrigant: primul trailer al misteriosului film numitThe Matrix. La 15 ani de la lansarea peliculei, Neo ramane unul dintre cei mai iubiti eroi de pe marile ecrane.

Trei alpinisti vor sa devina cei mai tineri romani care urca pe Everest

Alpinistii Tiberiu Pintilie 29 de ani), Adrian Fako 26 de ani) si Oana-Maria Harabagiu 23 de ani) vor pleca pe 3 aprilie pe Everest, unde vor incerca sa devina cei mai tineri romani care escaladeaza cel mai inalt varf din lume, informeaza Mediafax.

Fitch: Bancile austriece sunt cele mai expuse la riscul rusesc

Bancile austriece sunt cele mai expuse la riscul rusesc, prin intermediul subsidiarelor locale, avertizeaza agentia de evaluare Fitch Ratings, aratand ca, la nivel regional, bancile europene au o expunere directa mai mare pe Rusia decat cele din SUA si Asia.

Ponta si Dragnea, ingrijorati de soarta baronilor locali: Ne intrebam cati mai raman in picioare pana la sfarsitul anului

Presedintele executiv al PSD a anuntat ca sambata va avea loc o reuniune a tuturor organizatiilor partidului, pentru a discuta despre alegeri si despre situatia cu care se confrunta mai multi presedinti de CJ certati cu legea. in timp ce Dragnea se teme de soarta baronilor locali, Victor Ponta spune ca acestia intra in vizorul procurorilor pentru ca sunt cei mai votati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )