Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzari cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzari cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami a reusit vanzari cu 80% mai mari in Romania . Veniturile totale realizate pe durata promotiilor, incluzand si Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piata din Romania aducand 800. 000 euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fuziunile si achizitiile realizate in perioade economice incerte pot genera randamente mai mari pentru investitori

Pe masura ce societatile si actionarii lor incep sa-si reconstruiasca afacerile pentru perioada post-COVID-19, ne asteptam sa vedem o crestere a volumului tranzactiilor din mai multe motive: unele pot fi doar de supravietuire cu un partener alaturi, altele pot fi oportuniste sau strategice pentru o dezvoltare accelerata.

Vanzari record de Cyber Monday pentru mobilier si decoratiuni. 9.500 euro, cea mai mare comanda din Romania

Cyber Monday, ziua cu cele mai mari reduceri ulterioare Black Friday, a adus vanzari record unuia dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier si decoratiuni interioare, mult mai mari decat in Vinerea Neagra.

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

GRAFIC Cele mai mari rate de infectare cu coronavirus sunt in Ilfov si Constanta. Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus are cea mai inalta cota in judetul Ilfov - 7,32, urmat de Constanta, unde incidenta cazurilor la mia de locuitori este 7,21 in ultimele 14 zile, potrivit ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )