Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vanzarile auto din Europa, la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile auto din Europa, la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

Vanzarile de autoturisme din Europa au scazut, in iunie, pana la cel mai redus nivel din ultimele doua decenii, din cauza somajului record care afecteaza zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

Expunerea investitorilor pe pietele emergente a atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Investitorii si-au redus, in luna iulie, expunerea pe actiunile de pe pietele emergente pana la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani, pe fondul sporirii temerilor referitoare la o aterizare dura a economiei chineze, dar si al asteptarilor privind aprecierea dolarului american, arata rezultatele unui sondaj publicat de Bank of America Merrill Lynch, transmite Reuters.

Cel mai popular telefon cu Windows Phone este un Nokia, dar nu este nici pe departe un supergadget

Nokia si-a imbunatatit strategia anul acesta, lansand mai multe dispozitive cu Windows Phone, care sa acopere diverse segmente din piata. Cel mai popular telefon al finlandezilor nu este insa Nokia Lumia 920, cel mai bun terminal din acest moment, ci unul mult mai ieftin.

Cel mai mare producator de sucuri din lume inregistreaza pierderi in Europa. Cu cat a scazut profitul companiei

Profitul grupului american Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, a scazut cu 4% in trimestrul al doilea, dupa ce cererea din Europa a fost afectata de inundatiile puternice si.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

A aflat ca este cel mai bogat om din lume, dar la cateva secunde a saracit

Un american a fost, pret de cateva secunde, cel mai bogat om din lume fara voia lui. Barbatul a descoperit minunea cand a primit extrasul de cont. Atunci a aflat ca detine o adevarata avere, de aproape.

TOP FORBES. Cine sunt cel mai bine platiti actori de la Hollywood.

Actorul din Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de la Hollywood, informeaza Realitatea. net. Americanul a incasat in ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infima in comparatie cu veniturile obtinute de producatorii filmelor in care a jucat, ce au depasit un miliard. Cata vreme imbraca costumul Omului de Otel, Robert Downey Jr. are toate sansele sa ramana cel mai bine platit actor de la Hollywood. Citeste si Forbes: Ce .

Happy Tour a incasat 400.000 euro din cel mai scump eveniment organizat

Happy Tour, una dintre cele mai importante agentii de turism din Romania, a organizat anul trecut circa 1. 500 de evenimente, la care au participat peste 45. 000 de persoane,iar pentru cel mai scump dintre acestea a incasat 400. 000 euro.

Liviu Marian Pop, PSD: Legea salarizarii trebuie aprobata in cel mai scurt timp

Legea salarizarii trebuie sa intre in vigoare, in cel mai scurt timp, potrivit senatorul PSD Liviu Marian Pop. Parlamentarul de Maramures si membrii PSD isi doresc sa acorde mai multa flexibilitate conducatorilor de institutii, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Descoperire importanta pe un camp din Scotia. Arheologii sustin ca este cel mai vechi calendar din lume

Un numar de 12 vetre preistorice, vechi de circa 10. 000 de ani, au fost descoperite pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire si alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, afirma arheologii britanici,.

Cel mai vechi calendar lunar din lume, descoperit de arheologi pe un camp scotian: Are aproape 10.000 ani

Pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire au fost gasite 12 vetre preistorice, vechi de aproape 10. 000 ani, ce alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, potrivit arheologilor britanici, citati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )