Libnet.ro
UNICEF

23:46

Vanzarile auto din Europa, in primul avans din ultimele 18 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile auto din Europa, in primul avans din ultimele 18 luni

Vanzarile de autoturisme noi au crescut in Europa, in aprilie, acesta fiind primul avans din ultimele 18 luni, care s-a bazat pe cererea solida din Marea Britanie, conform Asociatiei Producatorilor Auto din Europa ACEA). continuă pe Ziarul Bursa

Prima crestere pe piata auto din Europa din luna septembrie 2011

Uniunea Europeana a inregistrat o crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in luna aprilie 2013, comparativ cu luna aprilie 2012, fiind prima crestere din ultimele 18 luni. Potrivit.

Prima crestere pe piata auto din Europa din luna septembrie 2011

Uniunea Europeana a inregistrat o crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in luna aprilie 2013, comparativ cu luna aprilie 2012, fiind prima crestere din ultimele 18 luni. Potrivit.

Noile modele Dacia au cucerit piata auto din Europa.

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana UE) au urcat cu 28,2% in aprilie si cu 18,3% in primele patru luni ale anului, iar piata auto europeana a inregistrat prima evolutie pozitiva din ultimele 19 luni, in principal datorita cresterilor inregistrate in Germania si Marea Britanie. Inmatricularile de autoturisme noi din UE au crescut cu 1,7% in aprilie fata de aceeasi luna a anului trecut, la 1,038 milioane de unitati, potrivit datelor prezentate vineri de Asociatia .

Vanzarile auto au scazut abrupt in aprilie

Dupa o luna martie cu crestere timida pentru Dacia, vanzarile auto din aprilie au scazut semnificativ fata de luna similara a anului trecut. Pe segmentul masinilor straine scaderea continua sa se adanceasca.

Industria alimentara din Europa sustine cultivarea de soia non-omg nemodificata genetic in Brazilia

Reprezentantii industriei alimentare si ai industriei comertului alimentar din Europa au semnat o declaratie comuna de sustinere a productiei de soia nemodificata genetic in Brazilia, potrivit surselor de presa.

Bursele din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, dupa anuntul privind avansul increderii consumatorilor din SUA.

Oscilatii la bursele din Europa

Actiunile de pe pietele din Europa au fluctuat ieri.

Piata auto din UE, pentru prima oara pe plus in ultimele 19 luni

Din septembrie 2011 si pana in martie 2013 piata masinilor noi din UE a fost luna de luna pe minus, dar rezultatele din aprilie au aratat o crestere, conform celor mai noi date ACEA. La patru luni, piata totala este cu 7% sub nivelul din 2012, insa vanzarile Dacia au avansat cu 18%, iar Volkswagen a ramas lider detasat, cu cinci puncte procentuale peste Ford.

Piata auto din Europa da primele semne de dezghet dupa 19 luni de scadere. Dacia se rupe de pluton si marcheaza cresteri impresionante

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana UE) au urcat cu 28,2% in aprilie si cu 18,3% in primele patru luni ale anului, iar piata auto europeana a inregistrat prima evolutie pozitiva din ultimele 19 luni, in principal datorita cresterilor inregistrate in Germania si Marea Britanie. inmatricularile de autoturisme noi din UE au crescut cu 1,7% in aprilie fata de aceeasi luna a anului trecut, la 1,038 milioane de unitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )