Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarile de tablete vor depasi pentru prima data livrarile de PC-uri in trimestrul al patrulea -IDC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile de tablete vor depasi pentru prima data livrarile de PC-uri in trimestrul al patrulea -IDC

Vanzarile de tablete, precum iPad si Kindle Fire, le vor depasi pentru prima data pe cele de PC-uri in trimestrul al patrulea, sustinute de comenzile din perioada sarbatorilor de iarna, potrivit analistilor firmei de cercetare IDC, citati de Financial. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia unui barbat care isi vede sotia pentru prima data dupa ce s-a trezit din anestezie: Esti o bomboana pentru ochii mei (VIDEO)

Jason Mortensen s-a reindragostit pentru prima data de sotia sa, Candice, dupa ce s-a trezit din anestezie in urma unei operatii de hernie, relateaza DailyMail. Americanul, care avea multa.

Sony: Piata televizoarelor 4K va depasi pragul de 7 milioane de unitati vandute in urmatorii trei ani

Desi au fost introduse pentru prima data in toamna anului trecut, televizoarele cu tehnologie de foarte inalta definitie 4K se vor bucura in anii urmatori de un succes neasteptat in randul utilizatorilor.

Sony: Piata televizoarelor 4K va depasi pragul de 7 mil. de unitati vandute in urmatorii trei ani

Desi au fost introduse pentru prima data in toamna anului trecut, televizoarele cu tehnologie de foarte inalta definitie 4K se vor bucura in anii urmatori de un succes neasteptat in randul utilizatorilor. Cel putin asa sustin reprezentantii.

Politic Show: Sondaj CSOP. PSD, cel mai simpatizat partid. PNL, la nici jumatate din PSD; Udrea: Ponta si Antonescu vor plati pentru bataia de joc de la Rosia Montana; Conflict deschis la varful USL. Parlamentul, prins intre ambitiile lui Ponta si Antone

Pambuccian: Vom vota impotriva proiectului Rosia Montana din aspecte monetare. Grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Tudor a fost amendat de CNCD cu 3. 000 lei pentru declaratii discriminatorii la adresa Anei Carcu. Consiliul National pentru.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )