Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China, iar anul acesta estimarile arata ca se vor vinde produse in valoare de 20 miliarde dolari, dupa ce anul trecut vanzarile au fost de 14,3 miliarde dolari. Alibaba a creat acest eveniment in 2009 si, folosind tehnici excelente de marketing, l-a transformat intr-unul urias. continuă pe Hotnews

Resursa cea mai importanta a unei companii sunt oamenii: 5 idei care te vor ajuta sa ai angajati de top

Companiile stiu ca cea mai importanta resursa pe care o au sunt oamenii si cauta constant solutii eficiente pentru atragerea, motivarea si retentia lor. Specialistii in resurse umane care vor fi prezenti la c onferinta WS2GROW, organizata de.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

Un startup romanesc, cumparat de cea mai mare platforma de printare 3D din lume

Printivate, un startup romanesc din Cluj, a fost cumparat de 3D Hubs, cea mai mare platforma de printare 3D din lume, cu sediul in Amsterdam. Printivate a fost fondat de Adrian Muresan, s-a alaturat primului program Spherik Accelerator in iarna lui 2014, cu obiectivul de a dezvolta un produs pentru optimizarea printarii 3D. in timpul [].

Cea mai simpla reteta de savarina. Desertul care ne-a cucerit din copilarie

Savarina nu s-a numarat printre deserturile mele favorite. Dar pentru ca era cap de lista pentru cei dragi, am invatat in timp sa fac cea mai simpla reteta de savarina, care sa-mi si iasa perfect. Am cules-o din cartea Mariei Cristea Soimu Dulciuri de casa de ieri si de azi si am de gand sa o impartasesc cu voi.

Pep Guardiola, dupa 3-1 cu Barcelona: Am invins cea mai buna echipa din lume

Pep Guardiola a obtinut o victorie mare impotriva Barcelonei, Manchester City castigand cu 3-1 meciul din Champions League disputat pe Etihad Stadium. Am invins cea mai buna echipa din lume. Daca Barca ar fi marcat si al doilea gol, partida ar fi fost terminata, a precizat antrenorul cetatenilor.

La 116 ani, cea mai in varsta femeie din lume tine o dieta bazata pe un aliment cu o reputatie proasta pentru continutul de colesterol ridicat

Emma Morano, cea mai in varsta femeie din lume, a dezvaluit alimentul care a salvat-o in tinerete de anemie si pe care il consuma zilnic de mai bine de 90 de ani. Alimentul este consumat crud, desi poate reprezenta un real periol din cauza bacteriilor pe care le poate contine in aceasta varianta.

La 116 ani, cea mai in varsta femeie din lume tine o dieta bazata pe un aliment cu o reputatie proasta pentru continutul ridicat de colesterol

Emma Morano, cea mai in varsta femeie din lume, a dezvaluit alimentul care a salvat-o in tinerete de anemie si pe care il consuma zilnic de mai bine de 90 de ani. Alimentul este consumat crud, desi poate reprezenta un real periol din cauza bacteriilor pe care le poate contine in aceasta varianta.

Cea mai extravaganta nunta din lume: Peste 900 de invitati, un tort de trei metri si rochia de mireasa de 500.000 de lire (FOTO)

Madina Shokirova, fiica unui magnat al petrolului, Ilikhom Shokirova s-a casatorit in acest weekend in Moscova, in ceea ce este considerata a fi cea mai scumpa si extravaganta nunta.

Cea mai trista aniversare din viata unui baietel de 9 ani: Tati, cred ca nu sunt foarte popular la scoala (FOTO)

Un baietel din SUA a avut parte de cea mai nefericita zi din viata lui, la aniversarea a 9 primaveri. Mahlon si-a chemat colegii de clasa la ziua sa de nastere, organizata minutios de parintii sai, dar.

Ce poti afla la cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Romania

Intre 10 si 11 noiembrie, in Bucuresti se va desfasura a saptea editie a conferintei DefCamp. A ajuns cea mai mare din regiunea aceasta de Europa, iar anul acesta va avea peste 1. 000 de participanti si specialisti care abordeaza diverse teme de securitate cibernetica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )