Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cea mai extravaganta nunta din lume: Peste 900 de invitati, un tort de trei metri si rochia de mireasa de 500.000 de lire (FOTO)

B1 B1,
Cea mai extravaganta nunta din lume: Peste 900 de invitati, un tort de trei metri si rochia de mireasa de 500.000 de lire (FOTO)

Madina Shokirova, fiica unui magnat al petrolului, Ilikhom Shokirova s-a casatorit in acest weekend in Moscova, in ceea ce este considerata a fi cea mai scumpa si extravaganta nunta. continuă pe B1

30 octombrie in istorie: URSS testeaza cea mai puternica bomba din lume, Americanii se cred invadati de martieni

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 30 octombrie .

Cea mai trista aniversare din viata unui baietel de 9 ani: Tati, cred ca nu sunt foarte popular la scoala (FOTO)

Un baietel din SUA a avut parte de cea mai nefericita zi din viata lui, la aniversarea a 9 primaveri. Mahlon si-a chemat colegii de clasa la ziua sa de nastere, organizata minutios de parintii sai, dar.

VIDEO. Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

Romania trece la ora de iarna. Sambata spre duminica va fi noaptea cea mai lunga. Ora 4 va deveni ora 3

Ziua de 30 octombrie va avea 25 de ore, fiind cea mai lunga zi din anul 2016. Ora 4 va deveni ora 3.

(P) GREENFIELD, ansamblul rezidential cu cea mai spectaculoasa dezvoltare

GREENFIELD, ansamblul rezidential din nordul capitalei, cunoscut de bucuresteni si sub numele de cartierul imbratitasat de padure datorita celor 900 de hectare de arbori ai padurilor Baneasa si Tunari ce se invecineaza cu acesta pe doua dintre cele.

O stewardesa romanca se antreneaza intens pentru titlul de Miss Olympia la cea mai mare competitie de culturism din lume (FOTO)

O stewardesa romanca incearca din rasputeri sa castige titlul de Miss Olympia, cea mai prestigioasa competitie de culturism din lume. Andreea Cristina Cazaceanu a plecat din Romacirc.

5 reguli de frumusete ale frantuzoaicelor: Nu cautam perfectiunea, dar incercam sa fim cea mai buna versiune a noastra

O lume intreaga le invidiaza pe frantuzoaice pentru acel je ne sais quoi atat de atragator. Acestea sunt recunoscute pentru trucurle lor de frumusete, simple si eficiente, care le dau o naturalete aparte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )