Libnet.ro
UNICEF

16:30

Varianta cu 15 iunie a picat: redeschiderea creselor si gradinitelor din Romania, sub semnul intrebarii

Playtech Playtech,
Varianta cu 15 iunie a picat: redeschiderea creselor si gradinitelor din Romania, sub semnul intrebarii

Cei care sperau sa revina la munca, pentru ca isi lasa copiii la cresa sau gradinita incepand cu data de 15 iunie, vor fi dezamagiti de cel mai recent anunt al ministrului. continuă pe Playtech

Ministerul Educatiei: Actul normativ cu masurile pentru redeschiderea creselor si a gradinitelor a fost trimis spre publicare Ce reguli trebuie respectate de gradinite, crese si after-school-uri

Ministerul Educatiei anunta luni dupa-amiaza ca a trimis spre publicare in Monitorul Oficial actul normativ cu masurile necesare redeschiderii creselor, gradinitelor si after-school-urilor, in contextul pendamiei de COVID-19. Reamintim ca gradinitele, cresele si after-school-urile private ar fi trebuit sa se redeschida luni, 15 iunie, conform unei Hotarari de Guvern, insa au ramas inchise pentru ca nu au fost publicate normele de aplicare.

Monica Anisie: Redeschiderea creselor si gradinitelor, publice si private, dupa publicarea normelor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca redeschiderea creselor si a gradinitelor, atat publice cat si private, este posibila dupa publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al ministrilor Educatiei, Sanatatii si Muncii.

Masurile necesare in vederea redeschiderii creselor, gradinitelor si afterschoolurilor urmeaza a fi publicate in Monitorul Oficial

Oficialii au anuntat ca luni,15 iunie, a fost trimis spre publicare in Monitorul Oficial, Ordinul comun dintre Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, care stabileste masurile necesare in vederea redeschiderii creselor, gradinitelor, afterschoolurilor pentru prevenirea imbolnavirii cu SARS-CoV-2.

Horoscop tarot 15 iunie. Berbecii se simt tradati, Racii au parte de o mostenire

Horoscop tarot 15 iunie. Iata mesajul zilei de LUNI 15 IUNIE 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop 15 iunie. Gemenii sunt pesimisti, Racii au parte de surprize placute

Horoscop 15 iunie. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IUNIE 2020. Soarele in Gemeni se intalneste cu Pluto si Jupiter aducand un punct delicat de echilibru.

Horoscop dragoste 15 iunie. Fecioarele sunt pe drumul cel bun in cuplu, Scorpionii trec printr-o transformare pozitiva

Horoscop dragoste 15 iunie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 15 iunie 2020; Soarele in Gemeni se intalneste cu Pluto si Jupiter aducand un punct delicat de echilibru. Lumea incepe sa se schimbe, transformarea a inceput inca din primavara trecuta. Perspectiva viitorului se schimba.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 15 iunie. Berbecii sunt sobrii, Gemenii dau si primesc

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 15 IUNIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 iunie. Berbecii au nevoie de un miracol, Leii isi fac dreptate

Horoscop. Iata pentru LUNI 15 IUNIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Calendar ortodox 15 iunie. incepe postul Sfintilor Petru si Pavel

Calendar ortodox 15 iunie. Sfantul Proroc Amos s-a nascut in satul Tecoa de langa Betleem si a trait in secolul al VIII lea i. Hr. A pazit turmele de porci ale unui om bogat din Ierusalim, pana la alegerea sa ca proroc.

A treia etapa de relaxare. Ce avem voie sa facem in plus, incepand din 15 iunie

A treia etapa de relaxare a masurilor impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus incepe in 15 iunie si presupune reluarea mai multor activitati. Se redeschid mall-urile, piscinele, salile de fitness, centrele de tratament balnear, cresele, gradinitele si after-school-urile. Tot din 15 iunie creste numarul de persoane care pot participa la evenimente private sau al celor care se pot deplasa in grup in drumetie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )