Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactii dupa infrangerea Vioricai Dancila: Cu asa candidat, asa rezultat!

Antena3 Antena3,
Reactii dupa infrangerea Vioricai Dancila: Cu asa candidat, asa rezultat!

Fostul europarlamentar social-democrat Ioan Mircea Pascu a comentat pe Facebook rezultatul obtinut de candidatul PSD, Viorica Dancila, la alegerile prezidentiale 2019, pe care le-a. continuă pe Antena3

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu.

Prima reactie din PNL, dupa invitatia Vioricai Dancila la dezbatere: Nu mai bine ar iesi putin in strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca social-democratii ar trebui sa aiba intalniri cu electoratul, precizand ca presedintele Klaus Iohannis se afla, vineri, la Bacau pentru o dezbatere deschisa cu.

Theodor Paleologu a anuntat ca va vota duminica, dar va fi un vot impotriva Vioricai Dancila

Theodor Paleologu, care a candidat la prezidentiale din partea PMP, anunta ca duminica, in al doilea tur al alegerilor, nu va da un vot pentru, ci va vota impotriva reprezentantei PSD, Viorica Dancila.

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Denise Rifai i-a pus gand rau Vioricai Dancila: E o anomalie politica. Ce planuieste prezentatoarea sa faca

Prezentatoarea TV de la Realitatea Plus pare sa-i fi pus gand rau candidatei PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2019. Desi mai sunt doar doua zile pana la acest moment decisiv pentru viitorul romanilor, in care isi vor alege liderul tarii, Viorica Dancila inca se afla in plina campanie electorala. Dupa dezbaterea acesteia .

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine .

Interviu cu sotul Vioricai Dancila. Cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil VIDEO

Intr-un interviu la Antena 3, Cristinel Dancila, sotul Vioricai Dancila, povesteste cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil.

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )