Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la ce varsta canta Vladuta Lupau. Prima data pe o scena, cand inca nici nu pasise la scoala

Playtech Playtech,
De la ce varsta canta Vladuta Lupau. Prima data pe o scena, cand inca nici nu pasise la scoala

Vladuta Lupau, in virsta de 25 de ani, este in momentul de fata un artist implinit, fiind deja cunoscuta atat pe plan national, cat si pe plan international. Artista recunoaste ca ii este greu sa se imparta intre zecile de concerte si spectacole, insa o face cu mare drag. Drumul ei spre succes, asa cum . continuă pe Playtech

VIDEO Stefan Banica Jr si fiul sau, pentru prima data LIVE in concert. Cum a cantat Radu, la Sala Palatului

Stefan Banica Jr. si fiul sau, Radu, au cantat pentru prima data in concert si au sustinut momente unice, pe scena de la Sala Palatului. Reprezentatia emotionanta oferita publicului prezent in sala a fost una cat se poate de apreciata. E o perioada foarte speciala pentru artist, mai ales ca de foarte multi ani sustine .

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2012 Nasdaq depaseste New York Stock Exchange in privinta IPO-urilor

Piata americana Nasdaq a atras, anul acesta, prin intermediul ofertelor publice initiale IPO), mai multe fonduri decat New York Stock Exchange NYSE - Bursa din New York), anunta The Wall Street Journal WSJ), mentionand ca acest lucru reprezinta o premiera dupa anul 2012, cand a avut loc debutul bursier al retelei de socializare Facebook Inc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )