Libnet.ro
UNICEF

15:01

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: Care sunt categoriile ce profita de noua lege! Tu esti pe lista?

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: Care sunt categoriile ce profita de noua lege! Tu esti pe lista?

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar. continuă pe B1

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL! Milioane de romani, direct afectati: Vezi daca esti si tu pe lista...

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in conditii speciale, precum si varsta standard de pensionare cu 13 ani,.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Click AICI pentru a vedea cum iesi mai repede la pensie la termen sau anticipat...

Proiectul Legii pensiilor pus in dezbatere publica de ministerul Muncii aduce modificari importante fata de actuala legea a pensiilor. Asadar, a fost introdusa o perioada minima de cotizatie, de 15 ani, pent.

Varsta de pensionare, schimbata in Romania: Lista cu noile criterii! Afla de aici noua data la care iesi la pensie!

Noua lege a pensiilor vine cu schimbari majore, una dintre acestea fiind reducerea varstei de pensionare pentru mai multe categorii salariati. Astfel, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar si cu 12.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Zona nemuririi, descoperita intr-o statiune montana din Romania. Specialistii sunt uluiti

O ciudatenie despre care se vorbeste mult in zona Bucegilor sunt portalurile. Au fost destule cazuri in care turisti aflati in Valea Urlatorii au declarat ca au intalnit oameni complet.

Horoscop. Zodiile care sunt sensibile, dar nu vor arata asta niciodata

Exista cateva zodii pe care le vei auzi foarte rar ca se plang de ceva, desi problemele ii coplesesc. Rac - Are o cochilie tare, care ii face pe cei din jur sa creada ca isi ascunde sentimentele. insa.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul-pereche? Iata care sunt semnele

Orice sac isi are peticul, asa spune un proverb din batrani. Toti oamenii au o jumatate, un suflet geaman. Iubirea vietii este aleasa inca inainte de a veni pe pamant. Cum stii ca el sau ea este PERSOANA care.

Magistratidin toata tara, protest pe treptele Curtii de Apel Bucuresti: Care sunt nemultumirile acestora(FOTO)

Magistrati din toata tara protesteaza duminica in fata Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii si procurorii sunt nemultumiti de schimbarile din justitie. Printre solicitarile lor se numara respectarea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )