Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varujan Vosganian, deranjat de autoconsumul din Romania:Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Hotnews Hotnews,
 Varujan Vosganian, deranjat de autoconsumul din Romania:Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Varujan Vosganian, deputat ALDE si fost parlamentar liberal, sustine ca inclinatia romanilor spre autoconsum ne costa in fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei pentru ca gradinile, cotetele si atelierele din curte produc PIB, nu si impozite. continuă pe Hotnews

Varujan Vosganian: Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a starnit valuri de controverse dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care pune neajunsurile economiei pe seama gospodariilor de la tara care produc produs.

Varujan Vosganian acuza GAINA de la tara de evaziune fiscala si lanseaza teoria COTETULUI impozabil

Cum toamna se numara bobocii, Varujan Vosganian, deputat ALDE si fost parlamentar liberal, s-a gandit sa numere putin ouale romanilor, nemaibagate in seama de pe vremea lui Adrian.

OCTAV, cea mai mare premiera de gala din Romania. Vedete de top, printre cei 4000 de spectatori!

Filmul OCTAV a avut aseara premiera de gala. Peste 4000 de oameni, printre care s-au aflat si personalitati de marca din domeniul culturii, mass-media si vedete din showbiz, au umplut pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti, pentru a urmari in premiera cel mai asteptat film romanesc al anului, OCTAV.

MOMO Tires intra pe piata din Romania

MOMO Tires, producator italian de anvelope, intra pe piata din Romania si cauta distribuitori locali pentru a acoperi intreaga tara.

Decizia luata de Doroftei, dupa ce a vrut sa plece din Romania. Rasturnare de situatie spectaculoasa

In urma cu mai bine de o luna si jumatate, fostul mare pugilist Leonard Doroftei ameninta ca vrea sa plece defintiv din Romania dupa ce reprezentantii Primariei din Ploiesti l-au fortat sa.

DOCUMENT Forumul Judecatorilor din Romania solicita intr-un memoriu adresat premierului Tudose si ministrului justiei sa retraga legile justitiei/ Memoriul a strans deja cateva sute de semnaturi

Forumul Judecatorilor din Romania solicita intr-un memoriu adresat premierului Mihai Tudose si ministrului justitiei, Tudorel Toader, sa retraga proiectul referitor la modificarea legilor justitiei. Potrivit memoriului obtinut de HotNews. ro, FJR cere initierea unui dialog concret si efectiv cu magistratii pentru imbunatatirea cadrului legislativ. Consiliul Superior al Magistraturii a dat, joi, aviz negativ legilor justitiei transmise de ministrul Toader. In prima zi de la transmiterea catre Adunarile Generale ale magistratilor, memoriul a strans cateva sute de semnaturi iar procesul inca nu s-a incheiat.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la deschiderea anului universitar in Constanta: Credibilitatea universitatilor din Romania a fost afectata de scandalul plagiatelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, luni, la deschiderea unui nou an universitar in Contanta, scrie Mediafax. Seful statului a subliniat ca credibilitatea universitatilor din Romania a fost puternic afectata de scandalul plagiatelor.

Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Cel mai mic oras din Romania, dar atrage anual aproape jumatate de milion de turisti. La Baile Tusnad, cei mai multi vin pentru a beneficia de tratamentele cu ape minerale, recomandate in special celor.

Huawei Technologies anunta ca mentine ferm angajamentul fata de sistemul educational din Romania

Huawei, furnizor la nivel global in domeniul solutiilor de tehnologie pentru informatii si comunicatii, mentine ferm angajamentul fata de sistemul de educatie din Romania, sustinand educatia studentilor romani prin dezvoltarea si continuarea unor proiecte educationale si stagii de practica, precum Huawei Seeds for the Future.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )