Libnet.ro
UNICEF

01:05

VARUJAN VOSGANIAN: Prognoza Comisiei Europene pentru Romania in 2020 este din cale-afara de alarmanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VARUJAN VOSGANIAN: Prognoza Comisiei Europene pentru Romania in 2020 este din cale-afara de alarmanta

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat, miercuri, ca, din perspectiva recesiunii si a dezechilibrelor bugetare, Romania pare a fi economia cea mai afectata din UE, prognoza Comisiei Europene pentru tara noastra in anul 2020 fiind din cale-afara de alarmanta. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

Raportul Comisiei Europene: restabilirea conditiilor de concurenta echitabile pentru producatorii europeni

Masurile de aparare comerciala instituite de UE s-au dovedit a fi eficace in diminuarea practicilor comerciale internationale inechitabile, conform unui raport anual publicat astazi de Comisia Europeana.

IN MARTIE 2020: MADR a incasat 35,6 milioane euro de la Comisia Europeana pentru sumele utilizate de la buget

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a incasat, miercuri, 35,6 milioane euro, reprezentand rambursarea Comisiei Europene pentru sumele utilizate de la bugetul de stat, in luna martie 2020, in contul subventiilor pe suprafata aferente anului 2019, informeaza institutia.

Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania

Premierul Ludovic Orban afirma ca fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Nu cred ca in cadrul Comisiei de la Venetia Romania mai poate fi reprezentata de un exponent al agresiunii conduse de Dragnea impotriva independentei justitiei, considera el.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )