Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea. continuă pe B1

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania

Premierul Ludovic Orban afirma ca fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader este o rusine pentru Romania.

Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania

Premierul Ludovic Orban afirma ca fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Nu cred ca in cadrul Comisiei de la Venetia Romania mai poate fi reprezentata de un exponent al agresiunii conduse de Dragnea impotriva independentei justitiei, considera el.

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, arata un comunicat de presa. Initiativa a fost deja discutata premierul si este.

MINISTERUL JUSTITIEI: Tudorel Toader nu va mai reprezenta Romania la Comisia de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului sa ceara revocarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, in urma deciziei CEDO privind revocarea ilegala a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO care arata ca inlaturarea lui Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a comentat, marti, decizia Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) care a hotarat ca Romania a incalcat drepturile omului in cazul demiterii fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, spunand ca el si-a indeplinit doar rolul de ministru al Justitiei.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va asigur ca va ramane!

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei, Ludovic Orban a transmis ca dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va ramane. Premierul a sustinut ca presa este si ea angrenata in.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO in cazul Kovesi: Regula generala este ca la nivel national si european nu se comenteaza hotararile instantelor. Ele se respecta

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a initiat preocesuld e revocare al Laurei Codruta Kovesi, a declarat ca nus e considera responsabil, dupa decizia CEDO care a stabilit ca fosta sefa DNA a.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO: Presedintele nu a revocat-o in baza propunerii mele. Ministrul nu este autor al dreptului de sesizare a Curtii

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a avut o prima reactie la decizia CEDO, care spune ca inlaturarea Codrutei Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )