Libnet.ro
UNICEF

05:30

Varul Denisei Manelista RUPE TACEREA: Ea se simte EXTRAORDINAR astazi! Ce spune despre oferta Aneimaria Prodan

B1 B1,
Varul Denisei Manelista RUPE TACEREA: Ea se simte EXTRAORDINAR astazi! Ce spune despre oferta Aneimaria Prodan

Varul Denisei Manelista, Florin Peste, a spus ca vedeta stie despre planul Aneimaria Prodan, iar familia se gandeste serios daca sa accepte propunerea impresarei, potrivitwowbiz. ro. in. continuă pe B1

Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

Cu doar cateva saptamani in urma, fanii Denisei Manelista primeu vesti bune pentru ca starea de sanatate a vedetei se imbunatatea datorita tratamentului naturist pe care il urma.

Momente cumplite in familia Denisei Manelista! Bunica acesteia s-a imbolnavit de suparare. S-a rugat pana acum in fiecare seara pentru o minune, dar parca a ajuns la capatul puterilor (FOTO)

O noua drama in familia Denisei Manelista! Bunica cantaretei nu a putut accepta faptul ca nepoata ei este grav bolnava si ca a fost internata in spital de cateva zile. Femeia trece.

Un fost magistrat in DNA rupe tacerea. Dezvaluiri halucinante

Fostul adjunct al procurorului general al Parchetului National Anticoruptie PNA), magistratul Gheorghe Suhan, rupe tacerea. Acesta a vorbit intr-un interviu acordat Antena 3 despre modul in care i.

Un fost magistrat militar rupe tacerea in scandalul SIPA. Ce indicatii a primit de la Monica Macovei

Un fost procuror rupe tacerea in scandalul SIPA. Ion Panaitescu, fost procuror in PNA, sustine ca in anul 2005 a primit de la Monica Macovei, ministrul justitiei la acea vreme, documente din.

Mama Denisei Manelista, in culmea DISPERARII! S-a internat cu fiica ei in SPITAL! Artista nu se poate HRANI singura

Mama Denisei nu stie ce sa mai faca pentru a-si salva copilul. Femeia a luat o decizie de ultima ora de a se interna permanent si sa ii fie insotitor fiicei sale, potrivitwowbiz. ro. De.

Ce s-a mai aflat despre starea de sanatate a Denisei Manelista. Se intoarce pe scena?

Denisa Manelista sta intr-un complex rezidential de lux si isi petrece tot timpul acolo de cand a aflat ca este bolnava. Singurele momente in care iese din casa este atunci cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )