Libnet.ro
UNICEF

12:45

Varza murata la butoi, reteta geniala a moldovenilor. Secretul lor s-a aflat

Playtech Playtech,
Varza murata la butoi, reteta geniala a moldovenilor. Secretul lor s-a aflat

Din proviziile facute pentru iarna nu trebuie sa lipsesca varza murata la butoi. Iata cum se prepara reteta moldoveneasca pentru varza murata la butoi. Iata, asadar, care sunt ingredientele. Varza murata la butoi pentru iarna. Ingredientele necesare Varza Apa Sare neiodata, pentru muraturi Tulpini de marar uscat taiate in bucatele de 10-15 cm Felii de . continuă pe Playtech

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

Romani ingropati pana in gat in varza murata. Faci ochii cat verzele cand vezi acest video

Imagini cu trei romani care sunt ingropati pana in gat in varza murata. Acestia lucreaza in conditii socante! Filmuletul video cu ei a fost date publicitatii de Asociatia Pro Consumatori. Totul s-a petrecut pe un camp cultivat cu varza, intr-un spatiu amenajat de ei. Trei romani ingropati pana in gat in varza murata. Modul in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )