Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasilca, vechi obicei de Anul Nou pastrat in zona de munte a judetului Buzau VIDEO

Adevărul Adevărul,
Vasilca, vechi obicei de Anul Nou pastrat in zona de munte a judetului Buzau VIDEO

In orase, traditiile de Anul Nou si-au pierdut din semnificatie, insa, la sate, se mai pastreaza inca din frumusetea si emotia de altadata, cu cete de tineri mergand pe ulite si colindand din poarta in poarta. continuă pe Adevărul

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Ce trebuie sa faci cu codul de sase cifre

Inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Hackerii au dat lovitura in tari precum Italia sau Spania, iar escrocheria poate ajunge oricand si in Romania.

Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata. Cum si-a consolidat pozitia

In 2020, presedintele rus Vladimir Putin a facut miscari indraznete pentru a-si cimenta puterea si pentru a-si prelungi cele doua decenii de putere, un semnal pentru anul viitor, cand ar putea inabusi opozitia interna si consolida influenta Rusiei in strainatate, comenteaza Wall Street Journal, intr-un articol intitulat Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )