Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata. Cum si-a consolidat pozitia

Hotnews Hotnews,
 Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata. Cum si-a consolidat pozitia

In 2020, presedintele rus Vladimir Putin a facut miscari indraznete pentru a-si cimenta puterea si pentru a-si prelungi cele doua decenii de putere, un semnal pentru anul viitor, cand ar putea inabusi opozitia interna si consolida influenta Rusiei in strainatate, comenteaza Wall Street Journal, intr-un articol intitulat Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata . continuă pe Hotnews

Programul casieriilor RAJA in perioada sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou

In perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, activitatea structurilor care asigura continuitatea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare din Slobozia se desfasoara fara intrerupere, au anuntat reprezentantii comapniei RAJA SA.

Programul slujbelor de Craciun, Anul Nou si Boboteaza, de la Catedrala Mitropolitana din Targoviste

Arhiepiscopia Targovistei a stabilit programul slujbelor de Craciun, Anul Nou si Boboteaza, care vor avea loc la Catedrala Mitropolitana din Targoviste.

Arafat: Nu avem discutii despre restrictii suplimentare. Sper ca lumea sa le respecte pe cele existente de Anul Nou, de Revelion,

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a afirmat vineri ca nu exista discutii pentru impunerea unor noi masuri sanitare suplimentare, dar a indemnat populatia sa respecte restrictiile existente pentru ca acestea previn raspandirea chiar si a noii tulpini.

Slujba de Anul Nou se va organiza mai devreme din cauza restrictiilor de circulatie

Patriarhia Romana a schimbat ora la care organizeaza slujba trecerii dintre ani, pentru a respecta restrictiile de circulatie in vigoare in timpul starii de alerta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )