Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vasile Blaga, atac la Victor Ponta: Ar trebuie sa demisioneze. Face rau tarii, nu are ganduri bune pentru Romania

B1 B1,
Vasile Blaga, atac la Victor Ponta: Ar trebuie sa demisioneze. Face rau tarii, nu are ganduri bune pentru Romania

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Liberalul este de parere ca seful Executivului nu are ganduri bune pentru Romania. Eu. continuă pe B1

Vasile Blaga, critici dure la adresa lui Ponta: Guverneaza foarte prost

Vasile Blaga a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, intrucat a facut foarte mult rau acestei tari. Mai mult, liberalul a apreciat ca premierul face tot posibilul sa se agata de putere.

Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca, in urma rectificarii bugetare, bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, luni, la finalul sedintei PNL, taierile de fonduri de la Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, dar si de la Ministerul Apararii, precizand ca.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Victor Ponta a spus ca nu mai are nicio functie in PSD, dar a fost dat de gol de colegii de partid, scrie stiripesurse. roPremierul e vicepresedinte al partidului. Fost presedinte interimar, Rovana Plumb, a recunoscu.

Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca felicita Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor si a mentionat ca justitia trebuie si e foarte bine sa.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Ponta este de parere ca este c.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )