Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

B1 B1,
Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Ponta este de parere ca este c. continuă pe B1

Raluca Turcan: Victor Ponta nu va apuca sa-si doneze salariul

Premierul Victor Ponta a anuntat, intr-o postare publicata miercuri dimineata pe contul sau de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta, incepand cu 1 august,.

Raluca Turcan (PNL): Victor Ponta nu va mai ajunge sa-si doneze salariul, in septembrie guvernarea se va schimba

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat, miercuri, gestul premierului Victor Ponta de a-si dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta echipei de baschet a clubului Steaua, spunand ca.

Victor Ponta, decizie de ultima ora anuntata pe Facebook. Ce se va intampla cu salariul premierului, de la 1 august

Premierul Victor Ponta a anuntat, intr-o postare publicata miercuri dimineata pe contul sau de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta, incepand cu 1 august, echipei.

Ponta spune ca doneaza diferenta din majorarea salariala echipei de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca din 1 august doneaza diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta echipei de baschet a Clubului Steaua, care anul acesta joaca din nou, dupa multi ani, intr-o competitie europeana.

Vicepresedintele PNL: Victor Ponta nu va mai apuca sa-si doneze salariul majorat. Am credinta ferma ca in septembrie guvernarea se va schimba

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, dupa ce premierul Ponta a anuntat ca isi va dona diferenta de salariu primita in urma aplicarii ordonantei care ii vizeaza pe inaltii demnitari,.

Victor Ponta isi doneaza marirea de salariu. Cine va primi banii

Premierul Victor Ponta isi va dona majorarea de salariu de la 1 august catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Astfel, primul-ministru a subliniat ca in acest fel are inima impacata, desi este de parere ca este corect ca demnitarii din Romania sa aiba un salariu mai mare.

Consilierul lui Victor Ponta: intr-o Romanie a lucrului bine facut, seful statului ar trebui sa fie primul care sa-si doneze majorarea de salariu

Gestul premierului Victor Ponta de a-si dona diferenta primita la salariu in urma ordonantei care ii vizeaza pe inaltii demnitari este dat exemplu de catre consilierul de stat in Guvern Mirel Palada. Acesta.

Catalin Predoiu, despre donatia lui Victor Ponta: Un gest simbolic laudabil care nu acopera duplicitatea in problema salarizarii demnitarilor

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona diferenta salariala primita de la 1 august echipei de baschet a Clubului Steaua este un gest simbolic, laudabil,.

Cum a ajuns Predoiu sa-l laude pe Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferenta salariala primita ca urmare a cresterii salariilor demnitarilor.

Presedintele echipei de baschet Steaua, despre gestul lui Victor Ponta: Initiativa ca un suporter sa ne doneze o parte din salariu e laudabila

Virgil Stanescu, presedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti, a declarat miercuri ca initiativa premierului Victor Ponta de a-si dona o parte din salariu echipei la care a activat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )