Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vasile Blaga la Nasul TV: De sambata va vom vorbi doar de Alianta Romania Dreapta

Hotnews Hotnews,
Vasile Blaga la Nasul TV: De sambata va vom vorbi doar de Alianta Romania Dreapta

Sambata vom prezenta platforma program. Aceasta structura practic s-a consacrat la referendumul la care am hotarat cu totii sa aparam statul de drept si democratia. Va trebui sa finalizam restul aspectelor care tin de partea tehnica. Au fost contestatii in instanta, dar ele au fost depasite. Vom avea o succesiune de evenimente si vom fi prezenti cu totii in spatiul public, dar vom vorbi, de sambata, doar de Alianta Romania Dreapta, a declarat Vasile Blaga la Nasul TV. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

Vasile Blaga: Sesizarea CCR privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata in respectul legii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii. Blaga a declarat ca.

Sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, dezbatuta miercuri la CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate miercuri sesizarea PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului si unele dispozitii din Regulamentul Senatului, informeaza Agerpres.

Vasile Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa '89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de familii lor

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, informeaza Mediafax.

Vasile Blaga: Sesizarea privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata de CCR in respectul legii. / Roberta Anastase: Am transmis conducerii PDL ca nu consider oportuna contestarea revocarii mele la CCR

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii, intrucat procedura in cazul sau nu a fost respectata si a precizat ca un demers similar in cazul schimbarii Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor urmeaza sa fie analizat in Biroul Permanent National al partidului. La randul sau, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a precizat ca a transmis conducerii partidului faptul ca nu considera oportuna contestarea la CC a revocarii sale din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, sustinand ca actuala majoritate trebuie sa raspunda pentru indeplinirea promisiunilor facute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )