Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Dincu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Vasile Dincu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a primit luni testul si este confirmat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. continuă pe Antena3

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, are COVID-19

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie Digi 24. Potrivit sursei citate, stare de sanatate a acestuia ar fi buna, el fiind izolat la domiciliu si.

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24.

Vasile Dincu, presedinte al Consiliului National al PSD, confirmat cu noul coronavirus

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind in izolare, fara a avea simptome de boala.

CORONAVIRUS |Un detinut de la Penitenciarul Craiova-Pelendava, testat pozitiv, a murit la Spitalul Judetean Craiova

Un detinut al Penitenciarului Craiova-Pelendava, care fusese testat pozitiv pentru noul coronavirus, a murit la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta avand si alte afectiuni medicale si.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN PIATRA NEAMT: O tragedie fara margini, care a indoliat judetul

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, transmite Agerpres.

64 de beneficiar si 43 de angajati de la DGASPC Arges au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Luni, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges a anuntat ca 64 de beneficiary si 43 de angajati din cadrul centrelor rezidentiale pentru copii si adulti au fost testati pozitiv.

CORONAVIRUS |Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, testat pozitiv cu COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei, fiind eu insumi in postura de pacient

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, Cristian Roman, a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Roman, care in trecut a ocupat functia de prefect al judetului Sibiu, a facut anuntul printr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )