Libnet.ro
UNICEF

05:30

CORONAVIRUS |Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, testat pozitiv cu COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei, fiind eu insumi in postura de pacient

B1 B1,
CORONAVIRUS |Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, testat pozitiv cu COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei, fiind eu insumi in postura de pacient

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, Cristian Roman, a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Roman, care in trecut a ocupat functia de prefect al judetului Sibiu, a facut anuntul printr-o. continuă pe B1

Managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt demisioneaza: Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica

Managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt, Lucian Micu, numit in functie in urma cu doar doua saptamani si jumatate, a anuntat luni ca va demisiona, in urma incendiului de la ATI in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit. Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica, a spus Micu, el sustinand ca toate deciziile pe care le-a luat au fost pentru ca echipa medicala sa poata sa se ingrijeasca intr-un mod cat mai bun si eficient de pacienti.

Directorul Spitalului TBC din Sibiu are COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, fostul prefect Cristian Roman, a anuntat, marti, pe retelele de socializare ca este infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24.

CORONAVIRUS |Un detinut de la Penitenciarul Craiova-Pelendava, testat pozitiv, a murit la Spitalul Judetean Craiova

Un detinut al Penitenciarului Craiova-Pelendava, care fusese testat pozitiv pentru noul coronavirus, a murit la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta avand si alte afectiuni medicale si.

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

Lucian Micu, managerul Spitalului din Piatra Neamt: Pacientii au fost mutati de la etajul 3 la etajul 2 in spatii deja amenajate, pe circuite aprobate de DSP

Managerul Spitalului Judetean Neamt, Lucian Micu, a declarat duminica, la Digi24, ca pacientii mutati sambata de la etajul 3 la etajul 2 al spitalului, in sectia ATI, au fost plasati in spatii deja amenajate, care aveau acordul DSP din primavara, cu circuite deja stabilite.

Managerul spitalului din Neamt unde zece pacienti au murit arsi de vii demisioneaza

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde sambata seara zece pacientsi au murit arsi de vii in urma unui incendiu puternic, a anuntat, luni, ca demisioneaza din aceasta functie.

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, si-a anuntat demisia: Din pacate, politica este in tot si in toate

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, a anuntat ca va demisiona in urma tragediei de la sectia ATI. Maine isi va depune mandatul Micu, care si-a comunicat intentia in social media. Tragedia.

Ce spunea managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt in 11 noiembrie. Lucian Micu: Speram sa obtinem avizul DSU pentru recompartimentarea ATI cat mai repede Dorim si extinderea prizelor de oxigen

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, declara in 11 noiembrie ca se lucreaza la o recompartimentare a sectiei ATI din cadrul unitatii sanitare, context incare preciza.

LUDOVIC ORBAN: Daca ancheta va stabili ca managerul spitalului este responsabil, va raspunde cu functia sau penal

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in cazul in care, in urma anchetei, se va stabili ca managerul Spitalului judetean de la Piatra Neamt este responsabil de ceea ce s-a intamplat, va trebui sa raspunda cu functia sau penal.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )