Libnet.ro
UNICEF

13:30

FC Vaslui-Rapid, astazi, ora 21:30. Masuri speciale de ordine pentru meci

Adevărul Adevărul,
FC Vaslui-Rapid, astazi, ora 21:30. Masuri speciale de ordine pentru meci

Forte de ordine impresionante vor asifura linistea si ordinea publica pentru partida din aceasta seara dintre FC Vaslui si Rapid Bucuresti, contand pentru etapa cu numarul 1 a noului sezon competitional 2013-2014. continuă pe Adevărul

FC Vaslui-Rapid, luni, ora 21:30. Ilie Stan se teme de giulesteni: Chiar daca nu au transferuri, rapidistii sunt puternici

Noul tehnician al Vasluiului, Ilie Stan, spera sa debuteze cu dreptul pe banca tehnica a galben-verzilor in prima etapa a sezonului fotbalistic 2013-2014, runda in care elevii sai vor intalni pe teren propriu pe Rapid Bucuresti.

Crin Antonescu, invitat la emisiunea QA, de la ora 21.30

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea QA de la Antena 3, incepand cu ora 21. Liberalul va discuta cu jurnalista Alessandra Stoicescu despre intalnirea pe care a avut-o, astazi, cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

AZI LIVE Rapid - Vaslui 21:30 (avancronica, echipe probabile)

Astazi, la ora 21:30, se intalnesc FC Vaslui si Rapid in ultimul meci al primei etape. Este un meci intre doua echipe aflate in regres, in care FC Vaslui are prima sansa la victorie, .

LIVE TEXT. Traian Basescu sustine o declaratie de presa ora 17.30. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. In curs de actualizare.

Traian Basescu, declaratii de presa, la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu va sustine vineri declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. 30, in ziua in care Administratia Prezidentiala a anuntat aducerea in tara a lui Omar Hayssam.

Ora 15:30 Presedintele Basescu primeste la Cotroceni delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu primeste vineri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Intalnirea incepe la ora 15:30.

FC Vaslui-Rapid 2-1: Debut cu emotii pentru Ilie Stan

FC Vaslui a reusit sa se impuna cu emotii in prima etapa a Ligii I, gratie reusitelor lui Lucian Sanmartean si Liviu Antal.

Liga I: FC Vaslui - Rapid Bucuresti, 2-1. VEZI toate rezultatele etapei

FC Vaslui a invins, luni, pe teren propriu, Rapid Bucuresti cu scorul de 2-1, in cadrul primei etapei din Liga I. Scorul a fost deschis de Lucian Sanmartean, in minutul 10, cu un sut excelent, care a fost deviat.

Crin Antonescu, la Antena 3: Presedintele va lasa sa curga interimatul de 45 de zile pentru ca premierul sa finalizeze privatizarea CFR Marfa

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea QA de la Antena 3, incepand cu ora 21. Liberalul va discuta cu jurnalista Alessandra Stoicescu despre intalnirea pe care a avut-o, astazi, cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta intervine astazi la Antena 3, de la ora 21. 00, pentru a comenta declaratiile lui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )