Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vatican: Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vatican: Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru

Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru, din cauza coronavirusului, a anuntat duminica Vaticanul. continuă pe Wall-Street Ro

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Administratia Nationala a Penitenciarelor: 30% din angajatii penitenciarelor vor lucra de acasa

O treime din angajatii penitenciarelor vor ramane acasa incepand de luni si vor primi sarcini care pot fi indeplinite de la domiciliu, transmite ANP printr-un comunicat de presa.

Decizie fara precedent. Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei Covid-19

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica. Din cauza actualei urgente de sanatate internationale, toate sarbatorile liturgice din Saptamana Sfanta se vor desfasura fara prezenta fizica a credinciosilor, a scris intr-un comunicat de presa Prefectura Casei Pontificale.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )