Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor Efectul va fi vizibil in 14 zile

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat miercuri seara noi masuri fata de restrictiile draconice impuse deja pentru limitarea epidemiei de coronavirus. Astfel, in Italia vor fi inchise de acum toate magazinele cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, iar livrarea la domiciliu este permisa. Performantele serviciilor publice sunt esentiale, inclusiv transportul, utilitatile, serviciile bancare, postale, financiare, precum si serviciile auxiliare necesare raman garantate, a dat asigurari premierul italian.

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

CoronaBizSurvivor: APPLE isi va inchide toate MAGAZINELE

Compania americana Apple a anuntat printr-un comunicat ca inchide magazinele din toata lumea, cu exceptia Chinei, pana pe 27 martie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Dragonul Rosu se inchide temporar, din cauza coronavirus

Dragonul Rosu se inchide pana pe 23 martie. Administratia Zonei Comerciale a anuntat ca a decis suspendarea activitatii comerciale incepand de luni, 16 martie, pentru a preintampina raspandirea infectiei cu COVID-19.

Primaria Focsani inchide temporar punctul de lucru din Tribunal unde se platesc taxele si impozitele

Decizia are legatura cu masurile preventive de combatere a virusului chinezesc si, deocamdata, este valabila pana la 31 martie.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )