Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vaticanul a suspendat un episcop din functie din cauza risipei pe care o facea

B1 B1,
Vaticanul a suspendat un episcop din functie din cauza risipei pe care o facea

Vaticanul a suspendat din functie un episcop senior, conducator al Bisericii germane, din cauza risipei si exagerarilor pe care le facea. Episcopului de Limburg, Franz-Peter Tebartz-vanElst, i s-a cerut sa. continuă pe B1

Vaticanul l-a suspendat din functie pe episcopul de lux

Vaticanul l-a suspendat din functie pe episcopul german, care a intrat in atentia publica prin stilul sau de viata extravagant. Episcopul Franz-Peter Tebartz-Van Elst este anchetat pentru ca a cheltuit peste 30.

Papa Francisc l-a suspendat din functie pe un episcop german criticat pentru cheltuieli exagerate

Papa Francisc a decis, miercuri, suspendarea unui episcop din Germania criticat pentru cheltuieli excesive, informeaza AFP. Sfantul Scaun considera ca este oportun, in asteptarea rezultatelor.

ANI cere Camerei Deputatilor revocarea din functie a deputatului PDL Stefan Bucur Stoica

ANI a solicitat, luni, CamereiDeputatilor, revocarea din functie a deputatului PDLStefan Bucur Stoica, dupa ce ICCJ a decis definitiv ca aceasta a fost in incompatibilitate. in perioada in care a fost.

Ioan Mihaila, consilier al ministrului Energiei, a fost demis din functie, dupa ce a fost retinut de procurorii DNA

Ioan Mihaila, retinut miercuri seara sub acuzatia ca ar fi oferit o mita de 1,4 mil euro, a fost demis din functiile de consilier al ministrului Economiei, Constantin Nita, si de membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. A, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie remis HotNews. ro.

Demisii la TAROM. Directorul executiv a plecat, iar presedintele CA urmeaza sa fie revocat din functie

Director executiv al TAROM, Nicolae Demetriade, si-a dat demisia din fruntea companiei, dar si din Consiliul de Administratie. Potrivit mai multor surse, presedintele Consiliului de Administratie al TAROM,.

ANI cere revocarea din functie a deputatului Stefan Bucur Stoica.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat Camerei Deputatilor sa il demita pe deputatul Stefan Bucur Stoica, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a constatat starea de incompatibilitate a deputatului, conform unui comunicat al ANI, remis luni redactiei. Stefan Stoica a ocupat, simultan, functia de director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, si cea de consilier in cadrul .

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )