Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vatmanul care a provocat accidentul din Iasi, din martie 2011, condamnat la inchisoare cu suspendare

Antena3 Antena3,
Vatmanul care a provocat accidentul din Iasi, din martie 2011, condamnat la inchisoare cu suspendare

Judecatoria Iasi s-a pronuntat in dosarul accidentului de tramvai din Iasi de acum 2 ani, in urma caruia un om a murit si mai multe masini au fost spulberate in trafic. Vatmanul a fost condamnat la 3 ani de. continuă pe Antena3

Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Premierul Victor Ponta va deschide luni Seara Valorilor din Iasi, eveniment prezidat de Andreea Marin si organizat de primaria municipiului, informeaza Ziarul de Iasi. In cadrul galei, care se va desfasura sub forma unui spectacol de opera si balet, vor primi titlul de cetatean de onoare Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, academicianul Bogdan Simionescu si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi. Inainte de eveniment, luni dimineata, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa la Liturghia de Sfanta Parascheva. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu a primit niciun raspuns.

Dorel din Iasi doarme la locul de munca. L-a luat somnul chiar langa Primarie

Doi muncitori din Iasi au adormit printre borduri, in loc sa munceasca. Cei doi au fost prinsi dormind chiar in spatele Primariei. Nimic nu pare sa ii deranjeze pe cei doi oameni care s-au intins direct pe.

VIDEO/FOTO Secretele tinerilor care castiga bani din continutul video postat pe YouTube: De vorba cu Tequila, Zmenta, Vlad Coste si Ciprian Catunescu (Unguru' Bulan)

In Romania sunt tineri cu varste intre 16 si 24 de ani care castiga bani din continut pe YouTube. Produc filmulete despre viata lor de zi cu zi, despre ce cred ei cu privire la anumite lucruri care se intampla in tara, fac farse pe net si tot acest continut este incarcat pe YouTube si castiga bani activand monetizarea pe videoclipurile lor, a spus vineri Bogdana Butnar, industry manager la Google Romania. HotNews. ro a incercat sa afle cateva dintre secretele lor, discutand cu Bianca Adam, alias Tequila 16 ani), Mihai Zmenta 19 ani), Vlad Coste 22 de ani) si Ciprian Catunescu 33 de ani), care la 25 de ani a devenit celebru parodiind o reclama la RDS ERDEESH), asa luand nastere proiectul Unguru' Bulan.

Opozitia iese la bataie. Catalin Morosanu, sef peste tineretul PDL din Iasi.

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu a fost desemnat liderul organizatiei de tineret a filialei judetene a PDL Iasi, dupa ce a fost ales, in 2012, consilier judetean pe listele democrat-liberalilor. Voi avea o misiune dificila, pentru ca pana in noiembrie trebuie sa organizez alegeri la tineret in cele o suta de localitati ale judetului. Este o experienta de viata, mi-a intrat politica in sange. Daca nu intram noi tinerii in politica, ce facem? Trebuie sa luam taurul de coarne, a declarat .

Reteaua Carrefour Market ajunge la 71 de unitati. Joi se deschide al treilea supermarket din Iasi

Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket al sau din orasul Iasi, joi, 10 octombrie 2013, ridicand numarul total de magazine in acest format la 71.

VIDEO Broasca testoasa care prevede cutremurele din Vrancea - monitorizata la Observatorul Seismologic din Vrancioaia

Oamenii de stiinta de la Observatorul Seismologic din Vrancioaia monitorizeaza o broasca testoasa care se pare ca a prevazut cutremurul de duminica, de 5,5 grade pe scara Richter. Avem o broasca testoasa ce o tinem sub observatie si care 2 zile a refuzat hrana inainte de ziua cand a avut loc cutremurul, a declarat Stefan Tataru, coordonatorul Observatorului Seismologic din Vrancioaia, citat de Ziarul de Vrancea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )