Libnet.ro
UNICEF

22:00

A vazut o statuie de marmura neagra in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti, care i-a atras atentia. A doua zi ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat in acel loc

Antena3 Antena3,
A vazut o statuie de marmura neagra in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti, care i-a atras atentia. A doua zi ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat in acel loc

Legendele urbane au mereu in spate o poveste reala. Una dintre ele pare sa fi avut loc si in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti. Aici exista o statuie de marmura neagra, care reprezenta o femeie cu. continuă pe Antena3

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti: Universitatile care nu accepta subordonarea politica sunt etichetate drept dusmani (VIDEO)

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti a comentat, intro interventie telefonica in cadrul emisiunii Bun, Romania!, faptul ca universitatile care au criticat masurile.

Marty Restaurants, investitie de jumatate de milion de euro in prima locatie din Bucuresti

Lantul clujean Marty Restaurants a inaugurat prima locatie din Bucuresti si a saptea unitate din retea, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro. Reprezentantii companiei vor sa deschida alte doua locatii Marty in Bucuresti.

Comandament special pentru gropile din Bucuresti. Gabriela Firea: Strazile trebuie reparate de urgenta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament special pentru gropile din Bucuresti. Primarul vrea ca toate strazile sa fie reparate, pentru a nu mai exista niciun risc pentru.

Nou ansamblu de locuinte in sectorul 5 din Bucuresti

Apartamentele vor fi cu una, doua si trei camere ISG Residence II construieste in sectorul cinci din Bucuresti un ansamblu de locuinte. Complexul rezidential este situat pe strada Fabrica de Chibrituri, nr. Locuintele din complex vor fi de tip garosniera, apartament cu doua si cu trei camere.

Pizza Hut Delivery, investitie de 250.000 euro intr-o noua locatie din Bucuresti

Pizza Hut Delivery a deschis o noua locatie in cartierul Bucurestii Noi din Capitala. Pizza Hut Delivery a ajuns la 18 unitati la nivel national.

Ryanair a lansat patru noi rute din Bucuresti

Ryanair a lansat programul Iarna 2018 Bucuresti cu patru rute noi catre Amman, Marsilia, Palermo si Paphos, si cu mai multe frecvente catre Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo si Timisoara.

Protest al personalului de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. C. Iliescu din Bucuresti

Cateva zeci de angajati ai Institutului pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu din cadrul Spitalului Fundeni din Capitala au intrerupt astazi lucrul si au iesit in curtea unitatii medicale, intr-un protest spontan, informeaza News. ro.

Ministerul Educatiei ataca dur Universitatea din Bucuresti: Dezvolta programe mai degraba ca sa creeze norme pentru profesori, decat pentru a raspunde cerintelor pietei muncii

Universitatile care au criticat masurile guvernelor PSD in domeniul educatiei primesc din septembrie mai putini bani de la stat pentru licenta. Detalii AICI) intre acestea se numara si Universitatea din.

Rectorul Universitatii din Bucuresti va da in judecata Ministerul Educatiei. Care este motviul

Universitatea Bucuresti va da in judecata Ministerul Educatiei pentru ca i-a fost redus cu 454 numarul de locuri pe toate ciclurile de pregatire, ceea ce duce la reducerea bugetului cu peste noua milioane.

Un vatman din Bucuresti a lasat in statie un copil si a inchis usile inainte sa coboare si bunicul. Fetita a fugit speriata pe sine. Hai cu share, poate gasim individul

Jurnalista Cristina Ologeanu face un apel catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) in urma unui incident ce i-a vizat familia. Fiica de doar cativa ani a jurnalistei a ramas singura intr-o statie d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )