Libnet.ro
UNICEF

07:45

Veaceslav Negruta:Republica Moldova nu si-a facut temele pentru acasa in relatia cu UE

Adevărul Adevărul,
Veaceslav Negruta:Republica Moldova nu si-a facut temele pentru acasa in relatia cu UE

Republica Moldova nu si-a facut temele pentru acasa in relatia cu Uniunea Europeana. Cel putin aceasta impresie o lasa vizita premierului Pavel Filip la Bruxelles, unde a prezentat realizarea punctelor stabilite de UE pentru acordarea asistentei macrofinanciare. Aceasta opinie a fost exprimata in cadrul emisiunii Cutia neagra de la TV8, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vizita in Republica Moldova

Presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, Mihai Busuioc, a efectuat, in perioada 26 - 27 aprilie, o vizita de lucru in Republica Moldova, la invitatia omologului sau, Veaceslav Untila, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Declaratie: Libertatea presei in Republica Moldova se deterioreaza pe an ce trece

Situatia libertatii presei in Republica Moldova se deterioreaza pe an ce trece si daca nu ar exista sustinere din partea partenerilor de dezvoltare pentru independenta presei, multe dintre institutiile de presa n-ar exista. Aceasta opinie a fost exprimata de catre directorul executiv al Asociatiei Presei Independente, Petru Macovei, in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )