Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedetele ale caror nume reprezinta cele mai periculoase cautari online

Adevărul Adevărul,
Vedetele ale caror nume reprezinta cele mai periculoase cautari online

Compania specializata in domeniul securitatii cibernetice McAfee a facut public topul celor mai periculoase celebritati din punct de vedere al riscurilor legate de cautarea acestora pe internet. continuă pe Adevărul

Vedeta al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online

Actrita si modelul Ruby Rose, cunoscuta pentru rolul din serialul Netflix Orange Is The New Black, a fost desemnata marti celebritatea al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online.

Cele mai periculoase leacuri babesti. iti pui sanatatea in pericol

Leacurile sunt extrem de populare in randul romanilor si o metoda rapida pentru a scapa de anumite probleme. Suntem dispusi sa incercam orice, doar pentru a evita o vizita la medic. insa intotdeauna trebuie sa facem o cercetare amanuntita inainte de a incerca un remediu acasa. Unele nici macar nu functioneaza, in timp ce altele ne pun sanatatea in pericol.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Politia Capitalei: Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Furturile sunt pe primul loc

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a declarat luni Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Cele mai cool tinute de Street Style de la Paris Fashion Week

Parisul este ultima capitala a modei unde designerii isi prezinta cele mai proaspete colectii pentru sezonul primavara-vara 2019, iar fahionistele care au participat la cele mai importante fashion show-uri ne-au aratat cum sa ne imbracam in urmatoarea perioada. Lasa-te si tu inspirata! .

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

Atunci acum! Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almasan? Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane

Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii in cadrul Televiziunii Romane, Marina Almasan este una dintre cele mai iubite si recognoscibile.

Cele mai importante oferte la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat.

Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistii ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul urmator.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )