Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vedetele cu cea mai periculoasa prezenta online. Va pot umple calculatorul de virusi

Antena3 Antena3,
Vedetele cu cea mai periculoasa prezenta online. Va pot umple calculatorul de virusi

DJ-ul olandez Armin van Buuren si cantaretii americani Usher si Britney Spears sunt printre cele mai periculoase celebritati din spatiul virtual, intrucat descarcarile unor continuturi cu sau despre. continuă pe Antena3

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

Hunedoara devine tot mai periculoasa: talhari prinsi in flagrant in timp ce loveau un localnic pentru a-l jefui

Un barbat a fost talharit chiar in fata Spitalului municipal Hunedoara. A fost atacat de mai multi tineri, dar agresorii au fugit la vederea unui echipaj de Politie.

Care este cea mai buna ora la care sa faci sex, in functie de varsta

Actele sexuale pot parea spontane insa timpul poate influenta foarte mult rezultatele. Ora optima din zi pentru sex sau somn se schimba pe masura ce imbatranim, potrivit cercetatorilor.

Cea mai mare colectie de zadii din Romania pusa in valoare in fata a peste 1000 de bistriteni in inima orasului

1250 de fete au participat marti seara la unul dintre cele mai grandioase evenimente care au avut in centru costumul popular. Manifest zadia a adunat pe Stadionul Municipal 2500 de zadii, 1250 de fete si alti peste 1000 de bistriteni, care au ignorat frigul pentru a admira una dintre cele mai importante piese ale costumului popular.

Balerina Marina Minoiu, nominalizata de celebra Dance Europe la categoria Cea mai buna interpretare feminina

Revista Dance Europe, una dintre cele mai prestigioase publicatii internationale dedicate artei dansului, publica in numarul lunii octombrie sub titulatura ,,Critics Choice nominalizarile realizate de cei mai importanti reprezentanti ai criticii de specialitate, in topul preferintelor acestora gasindu-se si balerina Operei Nationale din Bucuresti, prim solista Marina Minoiu.

Cea mai noua tehnica de vopsit parul

Tehnicile de vopsire a parului se dezvolta pe masura dorintei doamnelor de a avea podoaba capilara colorata cat mai fistichiu. Un nou curent in vopsitul podoabei capilare a fost lansat la Hollywood. Vopsitul.

FOTO: O pisica salvata din adapostul de animale, cea mai faimoasa felina de pe Instagram

O pisica abandonata a devenit faimoasa pe Internet, dupa ce a adunat mai mult de 2,3 milioane de fani pe reteaua de socializare Instagram. Nala a fost adoptata de o tanara din Los Angeles, Varisiri Mathachittiphan, care i-a oferit un adapost cald si primitor si a facut-o faimoasa pe social media, scrie Bored Panda.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )