Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vela, apel catre Diaspora: De Pasti, ramaneti in tarile in care locuiti!

România Liberă România Liberă,
Vela, apel catre Diaspora: De Pasti, ramaneti in tarile in care locuiti!

Marcel Vela, le-a transmis, sambata, romanilor din strainatate sa nu vina in tara de Paste. Ramanet. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Marcel Vela, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

Vela, apel disperat catre diaspora: Nu veniti in tara de Paste. Oricum nu-l veti petrece cu familia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat sambata un apel disperat catre romanii din diaspora care vor sa-si petreaca Sarbatorile Pascale cu familiile din Romania, cerandu-le sa ramana acolo unde sunt.

Carmen Avram, apel catre medici: Iesiti in masa si denuntati!

Carmen Avram face un apel catre medici. Europarlamentarul PSD roaga cadrele medicale sa iasa sa vorbeasca despre toate neregulile din spitale.

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, apel catre medicii care aleg sa demisioneze: Ne-am ales profesia la bine si la greu. Ramaneti pe baricade

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care se afla in prima linie in criza coronavirus, face apel la cadrele medicale sa nu abandoneze acum. Nu avem o profesie oarecare, stiam de la inceput ca implica multe responsabilitati si riscuri, dar ne-am ales-o la bine si la greu, transmite medicul, in contextul in care in ultimele zile tot mai multi doctori demisioneaza, cer pensionarea sau intra in concediu de teama sa nu se imbolnaveasca, pentru ca nu au echipamente de protectie.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

Klaus Iohannis catre Diaspora: Dragii mei, nu veniti anul acesta acasa, de sarbatori! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa .

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Draga Olteanu Matei, apel catre romani: Recomand tuturor sa isi bage mintile in cap si sa stea acasa

Draga Olteanu Matei a spus intr-o interventie exclusiva la Antena 3 ca toti romanii sa stea acasa. De asemenea, indragita actrita cere medicilor o serie de recomandari pentru persoanele care nu sunt infectate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )