Libnet.ro
UNICEF

05:00

Venezuela: 68 de oameni au murit in urma unui incendiu la o sectie de politie (FOTO)

B1 B1,
Venezuela: 68 de oameni au murit in urma unui incendiu la o sectie de politie (FOTO)

Un numar de 68 de oameni au murit intr-un incendiu ce a izbucnit la o sectie de politie din orasul Valencia, Venezuela, in urma unei revolte a detinutilor. Astfel, mai multi detinuti au dat fos saltelelor. continuă pe B1

Venezuela: 68 de persoane au murit intr-un incendiu la o inchisoare

Oficialii guvernului din Venezuela au anuntat ca 68 de persoane au murit in dupa ce mai multi detinuti au provocat un incendiu, in incercarea de a evada dintr-o inchisoare in orasul Valencia, din statul Carabobo, relateaza BBC.

Rusia: Cel putin 53 de morti in urma unui incendiu la un mall (VIDEO)

Mai mult de 53 de morti au fost confirmati dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un mall din Kemerovo, Rusia. Focul a izbucnit la etajul al treilea al centrului comercial Zimnyaya Vishnya, unde se afla .

Un roman a murit in Germania, in urma unui grav accident. A fost proiectat la 70 de metri dupa impact

Un barbat de 43 de ani, din Medias, a avut parte de un sfarsit tragic in Germania. Acesta a murit in urma unui accident de masina care a avut loc la finalul saptamanii trecute. Barbatul era singur i.

Dragnea ii raspunde lui Isarescu: Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant. Suntem dispusi sa dezbatem motivul majorarii inflatiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi la Focsani ca politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant atat cu Parlamentul, cat si cu Guvernul, si ca este dispus sa dezbata motivul pentru care s-a marit inflatia si cum influenteaza politica de refinantare.

Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, la Focsani, ca politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant atat cu Parlamentul, cat si cu Guvernul, si ca este dispus sa dezbata motivul pentru care s-a marit inflatia si cum influenteaza politica de refinantare, el comentand astfel declaratiile facute in Parlament de catre guvernatorul BNR Mugur Isarescu, potrivit carora BNR a fost nevoita sa majoreze de doua ori dobanda de politica monetara din cauza cresterii accelerate a inflatiei si a deprecierii leului.

Liviu Dragnea: Politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog cu Guvernul si cu Parlamentul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut joi politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog constant cu Guvernul si cu Parlamentul, si a precizat ca vor fi facute publice atat scrisoarea pe care i-a transmis-o guvernatorului Bancii Nationale, cat si raspunsul pe care l-a primit de la acesta.

Actiunile Amazon.com au scazut ieri cu pana la 7,4% in urma unui avertisment al presedintelui Trump

Actiunile Amazon. com au scazut miercuri cu pana la 7,4%, reducand capitalizarea gigantului de comert online cu 53 de miliarde de dolari, in urma unui avertisment al presedintelui Donald Trump, care a indicat posibila intentie a acestuia de schimba regimul fiscal de care beneficiaza compania, transmite Reuters.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. La fata locului a ajuns si un echipaj de descarcerare

Doi barbati si o femeie au ajuns la spital, marti-dimineata, 27 martie 2018, in urma unui accident rutier in care doua masini au fost implicate.

Sibiu: Trafic blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident

Traficul este blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident din care a rezultat ranirea unui sofer. Astfel, circulatia este deviata pe drumul judetean 142 E, informeaza Hotnews. Un.

Peste 60 de persoane au murit intr-un incendiu la o inchisoare din Venezuela

Oficialii guvernului de la Caracas au anuntat ca 68 de persoane au murit in dupa ce mai multi detinuti au provocat un incendiu, in incercarea de a evada dintr-o inchisoare in orasul Valencia, din statul Carabobo, relateaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )