Libnet.ro
UNICEF

14:30

VENEZUELA, NICOLAS MADURO : Actiunile lui Juan Guaido, pasibile de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VENEZUELA, NICOLAS MADURO : Actiunile lui Juan Guaido, pasibile de inchisoare

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a sugerat ca liderul opozitiei Juan Guaido ar putea ajunge la inchisoare ca urmare a faptului ca s-a autoproclamat presedinte interimar, scrie The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Criza in Venezuela: Nicolas Maduro il ameninta cu puscaria pe Juan Guaido pentru ca s-a autoproclamat presedinte

Dictatorul venezuelean Nicolas Maduro lanseaza amenintari la adresa lui Juan Guaido, cel care s-a autoproclamat presedinte si a fost recunoscut de catre Statele Unite, Canada, cat si de mare parte din statele.

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat.

UPDATE Liderii statelor UE l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie, Suedia, Austria, Danemarca, Germania si Olanda il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat, potrivit The Guardian si Reuters.

Un general venezuelan il recunoaste pe Juan Guaido ca presedinte

Un general venezuelan, Francisco Yanez, l-a recunoscut, sambata, ca sef al statului pe liderul opozitiei, Juan Guaido, subliniind ca nu mai este de acord cu autoritatea dictatoriala al lui Nicolas Maduro.

Seful statului venezuelean Nicolas Maduro a respins ultimatumul european

Seful statului venezuelean Nicolas Maduro a respins duminica seara ultimatumul mai multor tari europene in vederea organizarii unor noi alegeri prezidentiale, iar state membre UE au promis sa-l recunoasca in acest caz pe opozantul Juan Guaido presedinte inca de luni, relateaza AFP.

VENEZUELA: Juan Guaido, sustinut de majoritatea tarilor din Grupul de la Lima

Un grup de tari din America Latina si Canada au facut apel la armata din Venezuela sa il sustina pe liderul opozitiei Juan Guaido.

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP.

Criza politica din Venezuela: Juan Guaido, cenzurat de principalul furnizor de internet

Principalul furnizor de internet din Venezuela, o companie de stat, blocheaza accesul la site-urile de socializare, astfel incat apelurile liderului opozitiei, Juan Guaido, sa nu ajunga la cetateni, spun organizatiile de monitorizare a internetului, relateaza AP.

Italia a blocat o declaratie comuna a UE privind recunoasterea lui Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Italia a blocat luni o pozitie comuna a Uniunii Europene privind recunoasterea liderului opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept presedinte interimar al tarii, potrivit unor surse diplomatice citate de.

Nicolas Maduro descrie situatia din Venezuela cu un citat din Shakespeare

Contestat puternic in strada si pe scena internationala, presedintele venezuelean Nicolas Maduro prezinta in termeni shakesperieni situatia tarii pe care o conduce de aproape sase ani: A fi sau a nu fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )