Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veninul de albine poate distruge celulele canceroase la san

Playtech Playtech,
Veninul de albine poate distruge celulele canceroase la san

Un tanar om de stiinta australian a facut o descoperire inovatoare in cautarea unui tratament pentru cancerul de san. Un studiu realizat de Dr. Ciara Duffy, in varsta de 25 de ani, a. continuă pe Playtech

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

Medic:Veninul de albine poate avea efecte extraordinare asupra insanatosirii organismului

Apiterapia este numita adesea terapia cu produse apicole si presupune, in principiu, utilizarea acestora pentru a trata un spectru larg de afectiuni si simptomele acestora, precum si durerile cauzate de leziunile acute si cronice. Totodata, exista o serie de produse care sunt benefice sanatatii si sunt utilizate in apiterapie si includ: polenul, pastura, propolisul, mierea, laptisorul de matca si veninul de albine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )