Libnet.ro
UNICEF

05:00

A venit plangand la Ana: Amanunte TERIFIANTE din casa in care a murit Ionela Prodan

B1 B1,
A venit plangand la Ana: Amanunte TERIFIANTE din casa in care a murit Ionela Prodan

La scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria a fost in casa in care a locuit interpreta de muzica populara. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare. continuă pe B1

Detalii terifiante despre CRIMA care a ingrozit CAPITALA: Doi barbati au fost RETINUTI

Procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a doi suspecti, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, respectiv omor.

Masina primarului din Sacele, care reclamase ca cineva i-a umblat la frne, era defecta - anunta Politia

Politistii au stabilit ca masina de serviciu a primarului din Sacele, Virgil Popa, era defecta si au clasat cauza, dupa ce edilul a reclamat faptul ca cineva i-a umblat intentionat la masina, cu scopul de a-i pune viata in pericol, relateaza Agerpres.

Efectul RO! O tanara din SUA care s-a mutat in Romania a facut o lista cu obiceiurile la care a trebuit sa renunte la noi in tara

Persoanele care aleg sa se stabileasca intr-o alta tara preiau, fie ca vor sau nu, anumite obiceiuri ale locului. Acest lucru s-a intamplat si cu Sorcha Sills, o tanara din SUA venita in Romania cu.

Un caine din Romania care se crede cangur a ajuns vedeta in presa straina

Un catel cu numai doua picioare adoptat din Romania de o familie din Marea Britanie a devenit celebru dupa ce un ziar britanic i-a dedicat un articol in care este comparat cu un cangur. Catelul a fost botezat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )