Libnet.ro
UNICEF

01:05

Venitul lunar de completare nu va mai fi acordat tuturor disponibilizatilor din companiile de stat

Hotnews Hotnews,
 Venitul lunar de completare nu va mai fi acordat tuturor disponibilizatilor din companiile de stat

Venitul lunar de completare destinat sprijinirii angajatilor disponibilizati din companiile de stat pana la gasirea unui nou loc de munca nu va mai fi acordat tuturor, ca pana in prezent, ci doar acelor salariati care se vor incadra in anumite conditii, informeaza Mediafax. Modificarea a fost introdusa de Guvern in sedinta de marti, prin ordonanta. continuă pe Hotnews

Companiile de stat nu vor mai acorda venit lunar de completare tuturor disponibilizatilor

Venitul lunar de completare destinat sprijinirii angajatilor disponibilizati din companiile de stat pana la gasirea unui nou loc de munca nu va mai fi acordat tuturor, ci doar celor care se vor incadra in anumite conditii, potrivit unui proiect de ordonanta de guvern.

Nemtii vor construi cea mai mare uzina Mercedes din lume. Investitie de 2 miliarde euro.

Daimler, care detine marca Mercedes, va construi cea mai mare uzina din portofoliul sau. Investitia de doua miliarde euro va fi facuta in China, acolo unde Mercedes se lupta sa-i ajunga din urma pe rivalii de la BMW si Audi, potrivit ANE. Planurile Mercedes au fost dezvaluite, marti, de Hubertus Troska, seful operatiunilor Daimler in China, la o conferinta de presa, la Beijing, potrivit Reuters, citat de ANE. Troska, numit in aceasta functie, in calitate de membru al bordului director Daimler, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )