Libnet.ro
UNICEF

23:45

Venituri de 116 milioane euro pentru Cosmote in trimestrul al treilea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Venituri de 116 milioane euro pentru Cosmote in trimestrul al treilea

Cosmote Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 116 milioane euro, in scadere usoara fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, iar profitul EBITDA castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor) a coborat cu 3,5%, la 33 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Noul PNDR propune 828 milioane euro pentru investitii in dezvoltarea exploatatiilor agricole

Proiectul Ministerului Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale MADR) pentru noul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR) propune suma de 828 milioane euro pentru investitii directe in dezvoltarea exploatatiilor agricole, conform surselor de presa.

HARTA INTERACTIVA Toate ofertele depuse pentru autostrada Sebes-Turda: Aproape 400 milioane de euro pentru 70 de km de autostrada. Vezi traseul viitoarei A 10

Informatiile privind valoarea celor peste 40 de oferte primite de Compania de Autostrazi pentru realizarea celor 4 loturi din autostrada Sebes - Turda au fost publicate luni si amrti in serviciul electronic de achizitii publice. Cei 70 de kilometri dintre Sebes si Turda, tronson ce ar urma sa lege autostrada A1 de autostrada Transilvania A3), au o valoare estimata de catre autoritati la circa 2,48 miliarde de lei circa 550 milioane euro) si ar trebui sa fie gata in aproape doi ani din momentul inceperii lucrarilor. HotNews. ro publica valoarea fiecarei oferte si propune cititorilor o HARTA INTERACTIVA cu traseul viitoarei autostrazi A10 Sebes - Turda.

UE aloca 4 milioane de euro pentru proiecte transfrontaliere moldo-ucrainene

UE a decis sa aloce 4 milioane de euro pentru proiecte de cooperare derulate de organizatiile moldovenesti impreuna cu cele ucrainene din regiunile Cernauti, Vinita si Odesa. Sunt eligibile autoritatile centrale si locale, scoli, universitati, spitale ONG-uri. Exceptie fac partidele politice, organizatiile religioase si societatile comerciale.

Cauza care a dus la scaderea veniturilor si profitului Cosmote

Cosmote Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 116 milioane euro, in scadere usoara fata de aceeasi perioada din 2012, iar profitul EBITDA a coborat cu 3,5%, la 33 milioane euro, din cauza costurilor mai ridicate cu investitiile,.

Grupul OMV a inregistrat, in trimestrul al treilea, un profit de 263 milioane euro

OMV a inregistrat, in trimestrul al treilea, un profit net de 263 milioane euro, in coborare cu 17%, pe fondul scaderii vanzarilor cu 2%, la 10,69 miliarde euro, a anuntat grupul.

RCS RDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro pentru imprumuturi de 750 de milioane euro

RCSRDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro, constand in actiunile proprii si la filialele din strainatate, imobile, retele si echipamente, conturi bancare si contracte, pentru imprumuturi de 750 de milioane euro atrase recent, din care 450 de.

70 de milioane de euro pentru promovarea produselor agricole din UE.

Comisia Europeana a aprobat astazi 22 de programe destinate promovarii produselor agricole in Uniunea Europeana si in tarile terte. Programele, care in marea lor majoritate au o durata de trei ani, sunt prevazute cu un buget total de 70 de milioane de euro, la care UE contribuie cu 35 de milioane de euro. Programele selectate vizeaza produse de calitate inregistrate si protejate ca DOP-uri denumiri de origine protejate), IGP-uri indicatii geografice protejate) si STG-uri specialitati .

Granturi in valoare de 28 de milioane de euro pentru eficienta energetica si cercetare.

Astazi au fost semnate doua programe noi, finantate prin intermediul granturilor SEE. Este vorba despre Eficienta energetica si Cercetare in sectoarele prioritare, cu o valoare cumulata a granturilor de 28 milioane de euro. Prin programul Cercetare in sectoarele prioritare sunt alocate Romaniei fonduri nerambursabile in valoare de 20 milioane de euro. Finantarile vor fi utilizate pentru implementarea de proiecte in urmatoarele domenii prioritare: stiinte sociale si umaniste, energie .

CNADNR cheltuie 40 de milioane de euro pentru marcajele rutiere

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR)cheltuie bani grei pentru a vopsi drumurile nationale. Peste 40 de milioane de euro este suma destinata marcajelor rutiere cu.

BERD a preluat 1,9% din actiunile Romgaz pentru 50 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat 1,9% din actiunile Romgaz in cadrul ofertei publice initiale, pentru 50 milioane euro aproximativ 225,5 milioane lei), arata sursele de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )