Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce venituri vor avea magistratii dupa impozitarea pensiilor speciale. Ministrul Muncii a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Ce venituri vor avea magistratii dupa impozitarea pensiilor speciale. Ministrul Muncii a facut anuntul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat sambata ca magistratii vor fi cei mai afectati de legea impozitarii pensiilor speciale, urmati de fostii angajati din sistemul aeronautic civil si cei care au lucrat in Curtea de Conturi. Ce venituri vor avea magistratii dupa impozitarea pensiilor speciale. continuă pe Antena3

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, despre impozitarea pensiilor speciale: Si daca nu o contesta nimeni la CCR acum, nu inseamna ca judecatorii nu se vor mai pronunta asupra acestei legi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR, este de parere ca si daca nu sesizeaza nimeni astazi Curtea cu privire la proiectul privind impozitarea pensiilor speciale, daca el este promulgat si legea intra in.

Iohannis, enigmatic. Nu spune clar daca va promulga impozitarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a facut joi o vizita la Unitatile Mobile ATI de la Romexpo. La final, acesta a tinut o declaratie de presa si a evitat sa raspunda concret dupa ce a intrebat daca va promulga legea privind impozitarea pensiilor speciale.

Mutare electorala: Camera Deputatilor a votat impozitarea pensiilor speciale cu 85% Daca nu e contestata la CCR, legea merge la promulgare

Deputatii au adoptat miercuri, impozitarea pensiilor speciale. in plina campanie electorala neoficiala), PSD si PNL au cazut de acord sa introduca in regim de urgenta, in dezbaterea plenului un proiect de lege care impoziteaza pensiile speciale. Astfel, deputatii au decis impozitarea diferentei intre pensia speciala si cea realizata pe baza contributivitatii. Proiectul a fost votat de toate partidele politice.

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc in plen comun; rectificarea bugetara si impozitarea pensiilor speciale - pe ordinea de zi

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc joi, incepand cu ora 13,00, in sedinta comuna, pentru a dezbate si vota rectificarea bugetara aprobata de Guvern in luna aprilie, in perioada starii de urgenta, dar si proiectul de lege privind impozitarea pensiilor speciale, potrivit Agerpres. Birourile permanente reunite au decis miercuri ca joi, incepand cu ora 10,00, Comisiile de buget ale Parlamentului sa se reuneasca pentru a elabora un raport privind rectificarea bugetara. Pe ordinea de zi a sedintei va fi introdus si proiectul de lege privind impozitarea pensiilor speciale, care a fost deja adoptat miercuri de Camera Deputatilor.

NECONTRIBUTIVITATEA NASTE DISPUTE Impozitarea pensiilor speciale asteapta sutul Curtii Constitutionale

Alegerile locale si parlamentare ce ar urma sa se desfasoare in toamna acestui an si-au pus amprenta cu privire la impozitarea pensiilor speciale.

inalta Curte ataca la CCR legile privind impozitarea pensiilor speciale si excluderea de la eliberare conditionata a persoanelor condamnate pentru omor, viol sau talharie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru Legea privind impozitarea pensiilor speciale si pentru proiectul de lege care prevede ca nu beneficiaza de liberare conditionata condamnatii care executa pedepse pentru omor, viol, corupere sexuala a minorilor, talharie calificata sau exploatarea cersetoriei.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Avocatul.

Magistratii contesta la CCR impozitarea pensiilor speciale

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au atacat la CCR legea de impozitare progresiva a pensiilor speciale. Magistratii sustin ca prevederile noului act normativ ii afecteaza in principal pe judecatori, procurori si aviatori, care vor avea veniturile ce depasesc 7001 lei impozitate cu 85%.

Sectiile Unite ale ICCJ vor discuta azi posibilitatea sesizarii CCR privind impozitarea pensiilor speciale

Sectiile Unite ale ICCJ discuta azi posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale pe tema impozitarii pensiilor speciale dar si cu privire la eliminarea posibilitatii eliberarii conditionate pentru cei care au comis, crime, violuri sau alte infractiuni cu violenta.

Impozitarea pensiilor speciale contestata la CCR de Avocatul Poporului

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat joi la Curtea Constitutionala legea adoptata ieri de Camera Deputatilor privind impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale din Romania, au declarat pentru G4Media. ro oficiali din cadrul CCR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )