Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vernisaj la Muzeul National de Istorie al Republicii Moldova: Dictatura si democratie in epoca extremelor

Adevărul Adevărul,
Vernisaj la Muzeul National de Istorie al Republicii Moldova: Dictatura si democratie in epoca extremelor

26 de panouri foto-documentare, cu imagini din timpul dictaturii, dar si democratiei Europei secolului al XX-lea , sunt prezentate in cadrul unei expozitii, vernisata astazi, 17 iunie, la Muzeul National de Istorie, cu sprijinul Ambasadei Germaniei la Chisinau, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Tezaurul din Muzeul National al Literaturii Romane, mutat in Casa Presei Libere

Tezaurul din Muzeul National al Literaturii Romane MNLR) va fi mutat intr-o incapere din Casei Presei Libere din Capitala. Decizia a fost anuntata de reprezentantii Primariei Generale, dupa ce Sorin Oprescu si Kelemen Hunor au evaluat mai multe imobile.

Dupa Berlin, Parisul refuza si el Integrarea Republicii Moldova

Liderii germani au afirmat foarte clar ca in momentul de fata nu se vorbeste de integrarea in Uniunea Europeana a Republicii Moldova ci doar de continuare parteneriatului estic, ce este o alternativa, nu un pas pregatitor.

Regal de pictura romaneasca, la Muzeul National de Arta al Moldovei

Cele 45 de lucrari din colectia Muzeului National Cotroceni din Bucuresti sunt semnate de cativa dintre cei mai cunoscuti pictori romani, printre care Stefan Luchian, Iosif Iser, Gheorghe Petrascu si Octav Bancila.

PIB-ul Republicii Moldova a crescut cu 3,6% in primul trimestru din acest an

In ianuarie-martie 2014 produsul intern brut al tarii a constituit 21,5 miliarde de lei, preturi curente de piata, fiind in crestere - in termeni reali preturile medii ale anului 2013) - cu 3,6% fata de ianuarie-martie 2013, potrivit Biroului National de Statistica BNS).

Vizite ghidate la Muzeul National de Arta al Romaniei

Vizitatorii care trec pragul Muzeului National de Arta al Romaniei se pot bucura de vizite ghidate in spatiile istorice din corpul central al Palatului Regal, care au loc in al treilea weekend din fiecare luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )