Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veronel Radulescu: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in Romania

România Liberă România Liberă,
Veronel Radulescu: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in Romania

Avocatul Veronel Radulescu, a declarat, luni, ca Elena Udrea este in Romania, decizia de a veni in t. continuă pe România Liberă

VERONEL RADULESCU: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in tara

Avocatul Veronel Radulescu, a declarat, astazi, ca Elena Udrea este in Romania, decizia de a veni in tara fiind mai veche si nu are legatura cu hotararea Curtii Constitutionale.

Cine nu o vrea pe Elena Udrea in Romania. Pe cine ar putea deranja dezvaluirile fostului ministru

Elena Udrea a decis sa revina in Romania, dupa aproape un an si jumatate de la fuga in Costa Rica. Unul dintre apropiatii fostului ministru al Turismului este de parere ca multi nu isi doresc ca Udrea sa stea in Romania, intrucat ar avea foarte multe lucruri de spus, care nu le-ar face bine. Elena .

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Elena Udrea in Romania

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, noi imagini exclusive cu Elena Udrea in Romania. Stire in curs de actualizare .

Elena Udrea ar fi revenit in Romania

La aproape un an si jumatate de la fuga sa din tara, Elena Udrea ar fi revenit in Romania, potrivit Antena 3 si Digi 24.

Elena Udrea: Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, cred ca ma voi apara mai bine de aici

Elena Udrea confirma, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intors in tara, ea spunand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, pentru ca vrea sa isi creasca fetita acasa.

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica. Ce se va intampla acum

Elena Udrea a parasit Costa Rica si a aterizat la Frankfurt. Ce a mentionat Tabacaru, apropiat al fostului ministru? Ce se va intampla acum cu logodnica lui Adrian Alexandrov? UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, potrivit Realitatea TV. Avionul cu care fostul ministru a plecat din Costa Rica a facut escala la Frankfurt, .

Elena Udrea a ajuns in Romania - surse

Elena Udrea a ajuns in Romania, potrivit unor surse. Antena 3 a obtinut in exclusivitate imagini in care apar Elena Udrea, mama si fetita sa intr-un avion. Fostul ministru a declarat in repetate randuri.

Scenariu-bomba! Ce se intampla daca Elena Udrea vine in Romania

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica, impreuna cu mama si fiica sa, si se afla in Europa, potrivit An.

Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, in tara. Nicio alta speculatie nu isi are rostul!

Elena Udrea a recunoscut ca s-a intors in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul ministru al Turismului a scris ca vrea sa isi boteze fetita acasa, alaturi de familie si de apropiati. Udrea a mentionat si procesele pe care le are in instanta si a precizat ca a intrat in Romania prin .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )