Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vertiv Holdings se listeaza la Bursa din New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vertiv Holdings se listeaza la Bursa din New York

Vertiv Holdings LLC, o companie din portofoliul Platinum Equity si furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat ca devine o companie tranzactionata public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp GSAH WS). continuă pe Ziarul Bursa

Vertiv Holdings - listata la Bursa de Valori din New York

Vertiv Holdings LLC, o companie din portofoliul Platinum Equity si furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat ca devine o companie tranzactionata public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp GSAH WS).

PROCESUL LUI WEINSTEIN DIN NEW YORK : Judecatorul neaga acuzatia de partinire si a refuzat sa se recuze

Judecatorul procesului in care fostul producator de film Harvey Weinstein este acuzat de viol a negat invinuirea de partinire si a refuzat sa se recuze, informeaza Reuters.

Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in topul celor 52 de locuri de vizitat in 2020, realizat de publicatia New York Times. Alpii Transilvaniei, locul pe care printul Charles l-a numit o comoara de nepretuit, este promovat alaturi de destinatii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )