Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in topul celor 52 de locuri de vizitat in 2020, realizat de publicatia New York Times. Alpii Transilvaniei, locul pe care printul Charles l-a numit o comoara de nepretuit, este promovat alaturi de destinatii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia. continuă pe Hotnews

GATA! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA cea mare

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

O vedeta din Romania a recunoscut public ca nu mai poate avea copii. A fost la un pas de moarte

O vedeta din Romania a declarat, cu mahnire in suflet,ca nu ma poate avea copii, din cauza unor complicatii care au aparut. Desprecine este vorba? O artista din Romania nu mai poate avea copii Este vorba despre Deea Maxer, sotia lui Dinu Maxer, ei doi fiind unul din cele mai frumoase cupluri din cele cate .

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4% in al treilea trimestru al anului trecut

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut, in al treilea trimestru al anului trecut, cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului anterior, pana la 4. 872 1020 euro) pe luna, iar cheltuielile s-au majorat cu 8%, la 4. 202 lei 880 euro), arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS), potrivit News. ro.

Vertiv Holdings - listata la Bursa de Valori din New York

Vertiv Holdings LLC, o companie din portofoliul Platinum Equity si furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat ca devine o companie tranzactionata public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp GSAH WS).

Vertiv Holdings se listeaza la Bursa din New York

Vertiv Holdings LLC, o companie din portofoliul Platinum Equity si furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat ca devine o companie tranzactionata public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp GSAH WS).

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )