Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile. continuă pe Antena3

Adrian Alexandrov, anunt-bomba despre nunta cu Elena Udrea. Cand va avea loc marele eveniment

Iubitul Elenei Udrea a anuntat ca are de gand sa se casatoreasca cu fostul ministru al Dezvoltarii. Ne vedem la o luna, o luna si un pic cam cate zece zile. Este este varsta este un impediment.

Adrian Alexandrov, despre viitorul alaturi de Elena Udrea: M-as bucura ca ea sa castige alegerile prezidentiale intr-o zi, eu mi-as dori sa fiu prim-ministru

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a facut mai multe dezvaluiri despre relatia sa cu fostul ministru, precizand ca in acest moment reuseste sa isi vada iubita doar o data pe luna si ca fiica lor.

Elena Udrea, vesti bomba! Logodnicul ei a facut anuntul

Adrian Alexandrov si Elena Udrea abia asteapta sa devina parinti de fetita, chiar daca ii despart mii de kilometri si se viziteaza o data la o luna. Citeste continuarea pe.

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )