Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

B1 B1,
Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,. continuă pe B1

Interviul momentului! Milionarul Tristan Tate vorbeste despre despartirea de Bianca Dragusanu

Ieri a picat bomba in showbiz potrivit careia Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-au despartit, iar acest lucru a creat mare valva! Dupa o luna de dragoste cu nabadai, cei doi si-au spus adio si au.

BIANCA DRAGUSANU a rabufnit in DIRECT! Noi detalii despre RAZBOIUL cu VICTOR SLAV: Nu imi pasa de existenta lui

Bianca Dragusanu a rabufnit in direct in emisiunea Te vreau langa mine! Ea a spus ca isi traieste viata asa cum vrea, fara sa tina cont de gura lumii. Cand va spun ca am vorbit cu o prietena, eu chiar am vorbit cu o.

DRAMA momentului in lumea MONDENA! Din pacate e adevarat! BIANCA DRAGUSANU a cedat: Ramas bun...

Noi indicii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate au aparut in spatiul public. Diva a primit unfollow atat pe Instagram, cat si pe Facebook de la barbatul care l-a inlocuit pe Victor.

Bianca Dragusanu, marturisire emotionanta: Mi-a fost greu. Sunt om. Am suferit si am plans

Dezvaluire incredibila facuta de Bianca Dragusanu. Vorbind cu o admiratoare, vedeta a marturisit ca a suferit mult. Aseara, cand sa adorm, primesc un mesaj de la o fana, pe Instagram. Era o tipa care.

Primele declaratii ale lui Tristan Tate, dupa despartirea de Bianca Dragusanu, scot la iveala tot! De ce l-a parasit, de fapt, pe Victor Slav

Tristan Tate face primele declaratii, dupa ce a fost facuta oficiala despartirea dintre el si Bianca Dragusanu! in timp ce explica faptul ca nimeni n-ar trebui sa fie surprins de acest deznodamant,.

Ultimele imagini cu Bianca Dragusanu si Tristan Tate impreuna! Milionarul era tinut sub papuc de blonda

Nu mai incape nicio indoiala! Disperat sa nu o piarda pe Bianca Dragusanu, Tristan Tate accepta orice din partea superbei blondine. Milionarul a fost de acord chiar sa fie tinut sub papuc de celebra sa.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )