Libnet.ro
UNICEF

23:45

VESTE BOMBA! Laura Cosoi, din nou insarcinata?! Vedeta a rupt tacerea despre planurile de viitor (GALERIE FOTO)

B1 B1,
VESTE BOMBA! Laura Cosoi, din nou insarcinata?! Vedeta a rupt tacerea despre planurile de viitor (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi este pregatita sa devina din nou mamica! Vedeta se gandeste sa mai aduca pe lume inca un copil, acum ca fetita ei a implinit un an si merge la cresa. continuă pe B1

Probleme de sanatate pentru Laura Cosoi! Frumoasa vedeta are dureri puternice. Ce i-au spus medicii

Laura Cosoi se confrunta cu o problema de sanatate despre care povesteste ca nu i-a gasit leacul. Frumoasa vedeta a declarat ca are dureri puternice. Ce i-au spus medicii? Probleme de sanatate pentru Laura Cosoi Laura Cosoi, care este inca identificata cu serialul La Bloc, are tot ce si-a dorit la varsta de 37 de .

DOAMNE, CE DRAMA: Laura Cosoi are probleme GRAVE de sanatate! Din nefericire, DIAGNOSTICUL medicilor este TERIBIL... (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi, una din cele mai sexy aparitii din showbizul autohton, pare o femeie implinita, fericita si iubita, la cei 37 de ani. VEZI iN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU LAURA COSOI Cu toate acestea,.

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga.

Metallica anuleaza mai multe concerte din cauza ca James Hetfield intra din nou la dezintoxicare

Metallica a anuntat vineri ca isi anuleaza concertele programate anul acesta in Australia si Noua Zeelanda, intrucat solistul James Hetfield trebuie sa intre din nou intr-un program de dezintoxicare.

Si daca Bucurestiul pierde din nou razboiul cu gunoaiele, pe mana primarilor sai?

Bucurestiul are trei gropi de gunoi: Vidra, Glina si Chiajna-Rudeni. Glina s-a inchis si, in orice caz, toate trei functionau fara autorizatie integrata de mediu. Groapa de deseuri de la Glina, operata de ECOREC, a ramas din 1 iunie 2017 fara autorizatia integrata de mediu AIM) 57, emisa la 1 iunie 2007 si revizuita in 4 iunie 2008. 1 Totusi, dupa principiul hai ca merge si asa, mai ales ca ECOREC facea bani frumosi din depozitarea gunoiului la Glina, inca un an aproape s-au mai depozitat acolo deseuri, pentru ca amenzile pe care le dadea Garda de Mediu erau modice raportat la cifra de afaceri), adica undeva in jurul catorva zeci de mii de lei.

BREXIT. Iesirea Marii Britanii din UE ar putea fi amanata din nou, potrivit oficialilor europeni

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata din nou, in lipsa unui acord care sa reglementeze demersul pana spre sfarsitul lunii octombrie, au transmis oficialii UE.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cel mai urat cadou de ziua ei. Simona Halep se accidenteaza din nou pe taram asiatic, iar finalul de an e pus sub semnul intrebarii (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, s-a retras din turneul de la WTA Wuhan, in partida cu Elena Rybakina, contand pentru faza optimilor de finala. Este al doilea an la rand cand romanca se accidenteaza in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )